Bryggeriet

3,0
1 betyg
$$
Restaurang
Bar
Hemsida
Instagram
Bryggeriet
3,0
1 betyg
Hemsida
Instagram

Detta välbesökta ställe ligger praktiskt taget mitt på Avenyn. Här kan du äta lunch och middag, dansa till in på småtimmarna eller helt enkelt bara slinka in för något att dricka medan du kollar in folk från den inglasade uteserveringen. Dessutom behöver du aldrig missa en match – här visas alla stora sporthändelser på storbild.

Sedan starten 1993 har Bryggeriet varit ett klassiskt avslappnat ställe för en bit mat och något gott i glaset, en afterwork, några danssteg i helgnatten eller att följa sitt favoritlag på. Ambitionen är att skapa ett familjärt och trivsamt ställe som ska erbjuda något för alla sällskap och tillfällen.

På menyn står ekologiska och närproducerade råvaror i form av klassiska rätter i internationellt stuk, som burgare, mackor, sallader, köttbitar, pizza och pasta. Men menyn ändrar ofta enligt säsong och råvarutillgång – något som inte bara är bra för miljön, utan också betyder att köket kan plocka de bästa råvarorna för tillfället. Lunchtid serveras ett urval rätter som varierar från dag till dag, med filet mignon som ett stående inslag.

Bryggeriet vill vara en naturlig mötesplats för mat, dryck, dans och skönt häng. De har en förkärlek till cocktails men erbjuder också ett brett utbud av vin, öl, cider, bubbel och alkoholfritt.  Den stora inglasade uteserveringen löper utmed hela lokalen och erbjuder en utsikt över Avenyn som lockar till sig många gäster i både vått och torrt – bokstavligen. På helgerna svidar restaurangen om till fartfylld nattklubb. 

Föreslå ändringar

Användarbilder från Bryggeriet Användarbilder

Recensioner av Bryggeriet

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
17 maj 2019

Sportbar, stor inglasad uteservering. Klassisk sportbar-meny vad gäller maten. Avspänt och trevligt.