Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Burgersson Skanstorget

3,5
6 betyg
Redigera Burgersson Skanstorget

På hamburgerrestaurangen Burgersson är det närproducerat kött och färskt bageribröd, tillsammans med egna såser som gäller till burgarna. Konceptet är med andra ord lika enkelt som smakerna i sig; hållbarhet och kvalitet till ett bra pris. Här steks det upp flera olika klassiska burgarvarianter för kompisgängets alla smaker, inklusive ett vegetariskt alternativ med salvia- och senapsdressing. På menyn står dessutom efterrätter, ekologiska shakes och det mesta i dryckesväg från öl och vin till rom, whiskey och sommardrinkar. Missa inte heller deras maffiga helgbrunch.

Se även Burgersson Frigga

Användarbilder på Burgersson Skanstorget Visa alla

  • Lägg till bild

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

TÀnk pÄ att det Àr viktigt att skriva en Àrlig recension. Om du pÄ nÄgot sÀtt Àr kopplad till företaget sÄ bör du avstÄ frÄn att recensera. Se vÄra riktlinjer hÀr.

Ärlighet varar lĂ€ngst!

Avbryt
21 aug 2021

Ett helt ok ställe för hamburgare, men inget som sticker ut varken i inredning eller smakmässigt. Lite mer hypat än bra, men inte mycket att klaga på.

Listad i: Burgers
16 mar 2020

Hört mycket om detta stället så svängde förbi ganska precis efter öppning.

Möts av en klar och tydlig meny. Några säkra kort och även något som sticker ut. Väljer, som alltid vid nytt besök hos burgarhak, det som oftast be... Visa hela »

13 apr 2019

Kanske lite trött på burgare överallt men de västerbottenslungade klyftpotstisen var något utöver det vanliga. Annars ett ordinärt burgarställe med god vällagad mat.

3 jun 2018

Det som kan vara Göteborgs mest Hypeade burgarhak uppfyller inte mina förväntningar efter två besök, första gången dränkt i ketchup, andra gången otroligt torrt, men med tillbehör som Västerbottenpommes som är dessa sköna krispiga p... Visa hela »

21 nov 2015

Jätte nöjd! Återkommer mer än gärna.

Listad i: favoriter
5 okt 2016

Go mat,kall öl och trevlig personal. Krävs det nåt mer?

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.