Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Burgersson Skanstorget

3,6
5 recensioner
Burgersson Skanstorget

På hamburgerrestaurangen Burgersson är det närproducerat kött och färskt bageribröd, tillsammans med egna såser som gäller till burgarna. Konceptet är med andra ord lika enkelt som smakerna i sig; hållbarhet och kvalitet till ett bra pris. Här steks det upp flera olika klassiska burgarvarianter för kompisgängets alla smaker, inklusive ett vegetariskt alternativ med salvia- och senapsdressing. På menyn står dessutom efterrätter, ekologiska shakes och det mesta i dryckesväg från öl och vin till rom, whiskey och sommardrinkar. Missa inte heller deras maffiga helgbrunch.

Se även Burgersson Frigga

Användarbilder på Burgersson Skanstorget

Lägg till bild
Bli den första att lägga till en bild

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
16 mar 2020

Hört mycket om detta stället så svängde förbi ganska precis efter öppning.

Möts av en klar och tydlig meny. Några säkra kort och även något som sticker ut. Väljer, som alltid vid nytt besök hos burgarhak, det som oftast be... Visa hela »

13 apr 2019

Kanske lite trött på burgare överallt men de västerbottenslungade klyftpotstisen var något utöver det vanliga. Annars ett ordinärt burgarställe med god vällagad mat.

3 jun 2018

Det som kan vara Göteborgs mest Hypeade burgarhak uppfyller inte mina förväntningar efter två besök, första gången dränkt i ketchup, andra gången otroligt torrt, men med tillbehör som Västerbottenpommes som är dessa sköna krispiga p... Visa hela »

21 nov 2015

Jätte nöjd! Återkommer mer än gärna.

Listad i: favoriter
5 okt 2016

Go mat,kall öl och trevlig personal. Krävs det nåt mer?