Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

The Burger

5,0
1 betyg
Redigera The Burger

I ena änden av hypade Andra Långgatan kan du käka burgare både till lunch och till middag. The Burger fokuserar visserligen på den amerikanska burgartrenden, men smakinfluenserna har fått internationell smakbredd. I köket görs allt från grunden, från den picklade löken till den maffiga äppelpajen, och när det kommer till själva burgarna jobbar man med kravmärkt ekologiskt kött från Sverige.

Den luftiga lokalen, med fri sikt in i restaurangens öppna kök, fortsätter en trappa upp. Här sitter man mer avskilt, perfekt för dejten eller jobblunchen. Missa inte att kolla in de charmiga teckningarna som hänger inramade på väggarna.

- Hit upp söker sig de som är ute efter just krogmys, vilket är schysst om man vill sitta lite mer ifred, säger teamet bakom The Burger.

Bland restaurangens olika burgare hittas exempelvis San Pedro med en mexikansk touch, innehållande bland annat hemgjord guacamole, koriander och jalapeño. Är du Asienfrälst funkar kanske Goyang-burgaren bättre. Här jobbar köket med sydkoreanska smaker i form av kimchi-coleslaw och sojamarinerad portabello.

För den som vill köra helt utan kött erbjuds dels en stående vegetarisk variant, dels en helt vegansk burgare som dessutom varieras från månad till månad.

Användarbilder på The Burger Visa alla

  • Lägg till bild

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

TÀnk pÄ att det Àr viktigt att skriva en Àrlig recension. Om du pÄ nÄgot sÀtt Àr kopplad till företaget sÄ bör du avstÄ frÄn att recensera. Se vÄra riktlinjer hÀr.

Ärlighet varar lĂ€ngst!

Avbryt
30 nov 2018

Prisvärda jättegoda hamburgare, bäst på andra lång gatan! Jättemysig service. Går ofta tillbaka hit!

Så tycker pressen

4 av 6 · Nöjesguiden · 2016-10-17

“God service, öl och inga konstigheter. Hamburgaren smakar gott, bra bacon, fint kött och lagom mängd sås. Tummen upp!”