The Burger

5,0
3 betyg
$$
Restaurang
Bar
Hemsida
Instagram
The Burger
5,0
3 betyg
Hemsida
Instagram

I ena änden av hypade Andra Långgatan kan du käka burgare både till lunch och till middag. The Burger fokuserar visserligen på den amerikanska burgartrenden, men smakinfluenserna har fått internationell smakbredd. I köket görs allt från grunden, från den picklade löken till den maffiga äppelpajen, och när det kommer till själva burgarna jobbar man med kravmärkt ekologiskt kött från Sverige.

Den luftiga lokalen, med fri sikt in i restaurangens öppna kök, fortsätter en trappa upp. Här sitter man mer avskilt, perfekt för dejten eller jobblunchen. Missa inte att kolla in de charmiga teckningarna som hänger inramade på väggarna.

- Hit upp söker sig de som är ute efter just krogmys, vilket är schysst om man vill sitta lite mer ifred, säger teamet bakom The Burger.

Bland restaurangens olika burgare hittas exempelvis San Pedro med en mexikansk touch, innehållande bland annat hemgjord guacamole, koriander och jalapeño. Är du Asienfrälst funkar kanske Goyang-burgaren bättre. Här jobbar köket med sydkoreanska smaker i form av kimchi-coleslaw och sojamarinerad portabello.

För den som vill köra helt utan kött erbjuds dels en stående vegetarisk variant, dels en helt vegansk burgare som dessutom varieras från månad till månad.

Föreslå ändringar

Användarbilder från The Burger Användarbilder

Recensioner av The Burger

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
29 mars 2023

Här känner man sig alltid välkommen. Supertrevlig personal och väldigt goda hamburgare !!

30 nov. 2018

Prisvärda jättegoda hamburgare, bäst på andra lång gatan! Jättemysig service. Går ofta tillbaka hit!

2 feb. 2023

Så tycker pressen

Nöjesguiden

· 4 av 6 · 2016-10-17

“God service, öl och inga konstigheter. Hamburgaren smakar gott, bra bacon, fint kött och lagom mängd sås. Tummen upp!”