Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Dubbel Dubbel Polhemsplatsen

4,0
2 recensioner

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Dubbel Dubbel Polhemsplatsen

4,0
2 recensioner
Dubbel Dubbel Polhemsplatsen

Dubbel Dubbels tredje restaurang ligger på Polhemsplatsen, längst ner i GP-huset. Till skillnad från sina två systerrestauranger på stadens västra sida, serverar Dubbel Dubbel den tredje även lunch i form av kinesisk husmanskost. Kvällstid serveras dim sum och handrullade dumplings. Här finns även ett café där man satsar på hantverksmässigt bröd, bakverk, rättvisemärkt kaffe och färskpressade juicer.

Dubbel Dubbel Polhemsplatsen är en mångfacetterad plats. Kvällstid serveras kinesisk dim sum och dumplings och dagtid agerar lokalerna vid Polhemsplatsen café och lunch med inriktning på kinesisk husmanskost serveras. Dubbel Dubbel har spridit sig till flera platser i staden, men restaurangen intill centralstationen är Göteborgs största dim sum- och dumplingsrestaurang.

Ambitionen på Dubbel Dubbel är att göra det kinesiska köket rättvisa på ett så genuint sätt som möjligt. Dim sum, hemmagjorda dumplings och andra kinesiska rätter utgör menyn och lagas efter traditionella recept. I enlighet med kinesisk matkultur serveras rätterna i takt med att de blir färdiga och delas av sällskapet. På Dubbel Dubbel kan man antingen välja ut ett antal rätter, eller prova någon av de redan komponerade avsmakningsmenyerna. Gröna växter och avdelande träväggar sätter stämningen och skapar en intim känsla, oavsett hur många man är i sällskapet. På dryckessidan finns öl, både från Kina, Japan och från lokala Göteborgsbryggerier, liksom väl utvalda viner och cocktails med inspiration från Östasien.

Lunchen på Dubbel Dubbel är en välbesökt tillställning. Kinesisk husmanskost står på menyn, som för övrigt byts ut varje vecka. För ett plånboksvänligt pris får man ett mättande lunchalternativ oavsett om man vill äta kött, fisk eller veganskt. Sallad, kaffe och kaka ingår till lunchen.

Se även Dubbel Dubbel Surbrunnsgatan, Dubbel Dubbel Kastellgatan

Användarbilder på Dubbel Dubbel Polhemsplatsen

Lägg till bild
Bli den första att lägga till en bild

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
4 dec 2018

Dubbel Dubbel är alltid lika gott oavsett vilken av deras restauranger man besöker. Därav är det väldigt kul att dem öppnat upp ännu en restaurang på andra sidan stan! 🤩 Denna restaurangen ligger i GP-huset precis vid stationen.

Inredningen är... Visa hela »

Listad i: Lunch i Göteborg
11 nov 2018

Vi körde en aw här och var extremt nöjda men några saker drar ner betyget.

Maten var fantastisk god och ett plus för lite annorlunda meny jämfört med övriga restauranger.
Åt bland annat en Bao med kolja som var helt fantastisk och en rå... Visa hela »

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.