Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Efessos Taverna

5,0
1 betyg
Redigera Efessos Taverna
Efessos Taverna

Allt det där som du förväntar dig av en autentisk grekisk restaurang finns där: de blåvitrutiga dukarna, det varma välkomnandet, en mustig och magnefik Moussaka och inte minst mysighet på högsta nivå. Tack vare restaurangens läge (inte mitt i centrum och smeten) kan priserna hållas tämligen låga, vilket gör Efessos Taverna till ett mer ofta än sällan fullproppat ställe. Vilket vi gillar, för vem vill sitta och äta ensam när man väl går ut på restaurang? Hela poängen (eller en del av den) med att gå på restaurang är att tjuvlyssna på bordsgrannens intima samtal. Glöm inte att ta en titt på servetterna, som är lite småroliga med sina grekiska fraser och översättningar.

Användarbilder på Efessos Taverna Visa alla

  • Lägg till bild
  • Toast med getost med honung och valnötter - Bild från Efessos Taverna av Björn T.
  • Pancopanerad fetaost - Bild från Efessos Taverna av Björn T.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

TÀnk pÄ att det Àr viktigt att skriva en Àrlig recension. Om du pÄ nÄgot sÀtt Àr kopplad till företaget sÄ bör du avstÄ frÄn att recensera. Se vÄra riktlinjer hÀr.

Ärlighet varar lĂ€ngst!

Avbryt
28 dec 2020

En av Göteborgs absolut bästa grekiska restauranger. Mysig grekisk miljö parad med utsökt grekisk mat till rimliga priser. Servicen hos den glada och motiverade personalen är också en positiv ingrediens i bedömningen. Själv har jag haft förmånen at... Visa hela »

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.