Human Restaurang

4,6
5 betyg
$$$$
Skandinavisk restaurang
Human
4,6
5 betyg

Bakom Human i Linné står Årets kock-vinnaren Martin Moses tillsammans med kockarna Jens Hallberg och Andreas Upper. Här serverar han avsmakningsmenyer med sin egen tolkning av det moderna nordiska köket, med fokus på lokala och närproducerade råvaror i säsong.

På Human erbjuds fine dining i en personlig och avslappnad miljö som lämpar sig för såväl middag som affärslunch. Målet är att skapa en förstklassig upplevelse, från råvarorna till servicen, med lokala råvaror och handplockade viner från hela världen i fokus.

Medmänsklig och personlig är två värdeord som ska genomsyra upplevelsen på restaurangen – därav namnet. Här vill den prisbelönta kocken Martin Moses erbjuda en genuin, lyxig och personlig restaurangupplevelse av högsta klass i en avslappnad miljö. Matlagningen och filosofin bakom konceptet kallas new nordic, vilket innebär modern, nordisk matlagning med stort fokus på lokala råvaror i säsong. De serveras sedan som avsmakningsmenyer i olika storlekar till både lunch och middag.

Inredningen går i samma avskalade nordiska stil som maten, med dämpade färger, tunga draperier och naturmaterial som trä och läder, men också en och annan färgklick. I mitten av lokalen står det öppna köket där du kan se maten tillagas framför dig och bakom kulisserna finns en vinkällare med en stor samling noga utvalda viner, som kombineras till ambitiösa dryckespaket.

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
4,6
5

Recensioner av Human

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt

Inför vårt besök på alla hjärtans dag hade jag skyhöga förväntningar på grund av alla goda ord som haglat över Human. Lokalen är trevlig, fräsch men samtidigt mysig, ljudvolymen lagom i början av kvällen men tenderar att dra å...

En finedining restaurang med höga ambitioner och som lyckas leva upp till detta! 👏
I en mysig och tyst nyrenoverad lokal, som tidigare var Sportbaren Plain Kitchen, finns nu en ny topprestaurang i Göteborg. Alla i personalen var väldigt trevliga och kunniga. Vi välde en 7 rä...

Kan bara säga att det är en perfekt krog bättre kan det inte bli. Maten vinet service är det bästa man kan tänka sig!

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
4,6
5

Frågor och svar

Vilken typ av mat serveras på Human Restaurang?

På Human Restaurang serveras bland annat:

  • Svenskt
  • Skandinaviskt

Vad kostar det att äta på Human Restaurang?

Human Restaurang ligger i prisklassen Hög ($$$$).

Är det dyrt att äta på Human Restaurang?

Human ligger i den högsta prisklassen, så som besökare kan förvänta sig att betala mer än på de flesta andra restauranger.

Serverar Human Restaurang lunch?

Ja, Human har lunchserveringar.

Var ligger Human Restaurang?

Human Restaurang ligger på Risåsgatan 8, 413 07, Linné. I närheten ligger Linnégatan, Göteborg.