Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Hängmattan Kök & Bar

5,0
1 betyg
Redigera Hängmattan Kök & Bar

Hängmattan är den vegetariska restaurangen, baren och scenen som du hittar i Musikens Hus i Majorna, med ingång från Karljohansgatan 16. Här serveras bland annat en populär lunchbuffé och man satsar även på livemusik och andra events i de mysiga lokalerna.

Inne på Hängmattan har man skapat en välkomnande atmosfär med sköna sittytor som välkomnar alla sällskap att slå sig ner och stanna länge, vare sig du är här för att ta del av den vegetariska lunchbuffén eller för gott kvällshäng. Utöver mat och dryck huserar Hängmattan även med en hel del underhållning i linje med Musikens Hus – här kan du ta del av livemusik, dj-spelningar, standup och andra evenemang.

Lunchbuffén består av vegetariska grytor, vegetarisk lasagne, sallader och soppor där tillbehör som bönor, råkost, hummus, oliver, såser och röror, bröd och ost alltid ingår. Du hittar även en hel del veganska och glutenfria alternativ. Kvällsmenyn är även den specialiserad på det vegetariska utbudet, där ekologiska och kravmärkta råvaror och produkter gärna används.

I baren hittar man förutom vin och alkoholfria alternativ en rad olika ölsorter att välja bland, med återkommande gästöl. Bland annat kan du smaka på det mikrobryggeri som ligger tvärs över gatan från Hängmattan, Stigbergets Bryggeri. Kvällens meny innehåller rätter som burrito, bowls, järpar, schnitzel, matiga mackor och allt som oftast en nachotallrik.

Hängmattan har ett övergripande medvetet tänk när det kommer till sin verksamhet, vilket deras egen solcellsanläggning även bidrar till – från den hämtar de 100% ren energi.

Se även Musikens Hus

Användarbilder på Hängmattan Kök & Bar Visa alla

  • Lägg till bild

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.