Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Magic Flamingo

5,0
26 betyg
Redigera Magic Flamingo

Den magiska flamingon på Linnégatan vill ta med sina gäster på en resa för smak och sinne, närmare bestämt till Latinamerika. Det märks både på inredningen och på menyn, som består av street food och mellanrätter som delas mellan sällskapet. I baren skakas goda cocktails och uteserveringen som vätter mot Linnégatan har utmärkt solläge stora delar av dagen.

Användarbilder på Magic Flamingo Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Magic Flamingo av Lotta G.
  • Bild från Magic Flamingo av Lotta G.

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
27 sep 2018

Wow! Supermysigt ställe mitt på Linnégatan! Vi var tre personer som tog in 9-10 rätter som alla var suveräna. Drinkarna var goda och vi hade en tjej vid vårt bord som var jätteduktig och rekommenderade bra rätter. Kommer absolut besöka Magic Flamingo... Visa hela »

3 jun 2020

Vi var här på aw med jobbet, ett större sällskap. Maten var väldigt god, spännande tacos, nya smaker. God dryck. Fin service. Deras uteservering ser verkligen jättetrevlig ut!

15 sep 2021

Bästa restaurang jag varit på

3 aug 2018

Grymt snygg/Schysst uteservering och lokal. Drinkarna är grymma, maten är mycket bra. Deras churros är superb! Mycket trevlig personal!

7 mar 2019

Drinkarna var underbara och sangrian var den häftigaste jag har sett, perfekt att dela på. Paelllan var grymt god och man ville bara ha mer. När det kommer till service fanns det inget att anmärka på. Sen att stället har en skön stämning gör det inte sä... Visa hela »

15 mar 2019

De är ju ingen tvekan att denne hit man går om man vill ha den bösta tacosen. Mat och service är mitt i prick. Rätterna kommer i perfekt timing, och jäklar gott de är. Råbiffen var magiskt!!

19 mar 2019

Översätt till svenska »

Suuper härligt ställe men skön atmosfär, underbar mat, fräscha drinkar och trevlig personal! Extra plus för deras sinnes räktacos!🙌🏼 Ett ställe där man kan ta en drink elr avnjuta en härlig middag, man känner sig lika välkommen vilket som!🥳... Visa hela »

7 mar 2019

Supertrevligt ställe med härlig inredning. Maten var fantastisk, fräscht och spännande. Riktigt bra drinkar och bartendrarna kunde bra mycket mer än på drinklistan.
Vill defenifivt gå tillbaka.

7 mar 2019

Kanonmysigt ställe. Vi var där med företaget på 12 pers. Vi fick bra och trevlig service och fantastisk mat. Vi fick prova alla rätter då vi tog tre av varje. Tog och plockade lite av varje med andra ord. Favoriten va nog musslorna.

26 sep 2018

Superbra mat och trevlig personal✨

22 mar 2019

Översätt till svenska »

Grymt gott! Vi var ett gäng på 4 personer som delade på 12 rätter. Vi tog fördrinkar som hade fantastiska smaker, bla Mango/Chili drinken som är en favorit, hett tips för den som vill testa en smarrig drink. Maten var riktigt bra, vi åt bla en otroligt god... Visa hela »

15 mar 2019

Grym mat och grymma drinkar i en härlig och avslappnad miljö, rekommenderas!!!

20 mar 2019

Översätt till svenska »

På kort tid har Magic Flamingo blivit en utav mina absoluta favoritställen i Göteborg. Fantastisk mat, allt jag har provat har hållt en hög kvalitet, jag diggar framförallt deras tacos, varesig du väljer skaldjur, kött eller veg så är dom magiskt... Visa hela »

5 apr 2019

Översätt till svenska »

Bästa stället i linne!

30 mar 2019

Översätt till svenska »

Som Linnébo har Magic Flamingo blivit en absolut favorit. Häftig/genomtänkt inredning, riktigt god mat och kanske en av stans bästa drinkar. Ser fram emot sommaren och droppa in på er uteservering.

24 mar 2019

Bästa stället i stan!

23 mar 2019

Världens bästa drinkar och magisk mat🤩🤩🤩🥂

23 mar 2019

Toppenställe med god mat, grymma drinkar och trevlig personal!

21 mar 2019

Översätt till svenska »

If you are looking for amazing food or just a place to sit and have a beer or the best drinks in town, this is the place!

21 mar 2019

Översätt till svenska »

The atmosphere is super laid back and nice, especially at night! Not to mention they have super fun drinks and awesome food. Shrimp/ pork tacos and the Chilli is awesome!

Sida 1 av 2

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.