Makka Ölkafé

0,0
0 betyg
Redigera Makka Ölkafé

1900-talets självklara vattenhål för de som ville svinga en bägare var ölkaféerna, ett krogkoncept som försvann i slutet av 1970-talet. Ett ställe som gör det till sin uppgift att återuppliva traditionen är Makka Ölkafé i Ostindiefararen. 

Makka vill vara ett både klassiskt och oklassiskt ölkafé, där du ska kunna komma in för en tidig kaffe, fika eller ta med dig mat från restaurangen och äta lunch på bryggan i närheten. Eller bara komma in och njuta av en kväll med vällagad mat och noga utvald dryck. 

Menyn lutar sig tillbaka i en av världens mest älskade anrättningar, mackan, eller makkan som man kallar den här. Som namnet antyder är det just mackor och öl som står i fokus. På Makka görs de med stor respekt och på råvaror i säsong, för att ständigt kunna ge gästerna nya smakupplevelser. Ledorden för menyn är enkelt, avslappnat och höga smaker. Influenserna, intrycken och känslorna hämtas från hela världen till en repertoar med mackor, smörrebröd och sötebröd. Dessutom serveras också soppor, grytor och sallader.

Inget ölkafé utan öl, förstås. På det här ölkaféet hittar du noga utvald sådan med representation av såväl lokal och inhemsk öl som utländskt bryggd. Är du ingen öldrickare kan du välja mellan vin, bubbel, cider, snaps och drinkar till din macka – precis som hos föregångarna, 1900-talets ölkaféer.

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
Bli den första att recensera Makka Ölkafé!

Användarbilder på Makka Ölkafé Visa alla

  • Lägg till bild