Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Paradiset Saltholmen

0,0
0 betyg
Redigera Paradiset Saltholmen

Saltholmen är sedan länge göteborgarnas go-to-ställe när det kommer till salta bad och lata sommardagar på klipporna, och precis intill detta hittar du Paradiset – en plats för goda viner, stenugnsbakade pizzor och en inbjudande atmosfär. I den lummiga trädgården spisar man på det goda medan man fyller strupen med mikrobryggd öl eller saftiga drinkar.

Vid spårvagnens sluthållplats hittar du det lilla kaffehuset som en gång i tiden kallades just Paradiset, och det gör det även idag. Här kan man sippa på naturvin, smaska på smårätter och pizzor eller sänka en kall öl medan man spelar boule på uteplatsen.

Menyn består av välsvarvade pizzor med noggrant utvalda smaker och ingredienser. Hasselnötter, rosmarin, kapris, sardeller, pancetta och pecorino är några exempel på sådant du kan få på din pizza, medan smårätterna består av exempelvis ost och chark, boquerones, burrata och bakade rödbetor.

Här samlas såväl familjer som kompisgäng, kollegor och par. En plats som är hängvänlig, gemytlig och välkomnar allt och alla, lunch som middag. Inuti restaurangen kan man slå sig ner intill fönsterborden, eller i den lilla baren. Bakom bardisken skymtar flaskor med olika smaker, med svagare och starkare innehåll.

Håll utkik på hemsidan och sociala medier för att inte missa roliga händelser som arrangeras på Paradiset Saltholmen. 

Se även Paradiset Mariaplan

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
Bli den första att recensera Paradiset Saltholmen!

Användarbilder på Paradiset Saltholmen Visa alla

  • Lägg till bild