Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Paradiset Mariaplan

0,0
0 betyg
Redigera Paradiset Mariaplan

Paradiset startade vid en gammal kallbadspark på Saltholmen, som kallades för just Paradiset. Idag finns restaurangen även på Mariaplan mitt i Majorna. Här kan du dela på pizza, dricka naturvin och njuta av den soliga uteserveringen.

Paradiset i Majorna huserar i rustika, ombonade lokaler med trägolv, trasmattor och bistromöbler. På menyn hittar du ovala pizzor med inspiration från Sicilien, serverade direkt på bricka med en sax så att man kan dela sinsemellan. Här ingår allt från margherita till moderna pizzor med toppings som lardo, hasselnötter, potatis och ramslök. Det går även att få sin pizza vegansk eller med glutenfri botten. Bortsett från de italienska pizzorna serveras spanska smårätter som boquerones, padrones, frittata, ostar och charkuterier. Här är det "sharing is caring" som gäller.

För den som vill ha något att dricka till maten finns ett stort urval av handplockade naturviner att välja bland, men även suröl, bubbel och andra drycker. Hit kan du komma oavsett om du vill ha en gemytlig middag, en fredags-spritz eller en sen helglunch med pizza och ett svalkande glas. En kväll i veckan hålls även quiz på Paradiset. Restaurangen stoltserar dessutom med en solsäker uteservering där du kan slå dig ner och spana ut över Mariaplan när vädret tillåter.

Se även Paradiset Saltholmen

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

TÀnk pÄ att det Àr viktigt att skriva en Àrlig recension. Om du pÄ nÄgot sÀtt Àr kopplad till företaget sÄ bör du avstÄ frÄn att recensera. Se vÄra riktlinjer hÀr.

Ärlighet varar lĂ€ngst!

Avbryt
Bli den första att recensera Paradiset Mariaplan!

Användarbilder på Paradiset Mariaplan Visa alla

  • Lägg till bild