Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Piccola Italia

3,8
6 betyg
Redigera Piccola Italia

Piccola Italia ligger i hjärtat av Linnéstaden och som namnet antyder satsar man på vällagade italienska rätter med fokus på råvaran. Den extensiva menyn erbjuder allt från klassiska kött- och fiskrätter till pasta och pizza med glutenfria alternativ. Härifrån kan man även beställa catering och självklart även takeaway.

Användarbilder på Piccola Italia Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Piccola Italia av Hs H.
  • Bild från Piccola Italia av Hs H.
  • Bild från Piccola Italia av Hs H.
  • Bild från Piccola Italia av Hs H.

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
8 dec 2022

Vi var där efter några års uppehåll. Vi var då nöjda. Denna fredagskväll den 25 november däremot var en Stor besvikelse. Min pizza var inte färdig bakat och saknade fyllning också. Två gånger har jag skickat tillbaka men fick samma o... Visa hela »

Listad i: Middagsmat
30 mar 2016

En riktigt trevlig kvarters-italienare. Perfekt när du vill slippa laga mat hemma, men vill ha något som doftar och smakar gott.

Stället är ganska enkelt, en typisk trattoria att gå till, när du inte har allt för höga krav. Trevlig och tillmöt... Visa hela »

16 jul 2019

Fantastisk mat och goda öl, allt i en Italiensk anda. Enkla pastarätter med grovt riven parmesan bådar gott att det är hemmagjort. Italienskt kan tyckas enkelt men det är det inte, att få till den hemlagade känslan fick vi direkt när vi gick in och hänv... Visa hela »

17 maj 2020

Mysig kvarterskrog. Servitricen välkomnade oss direkt och gav oss menyn och frg om dryck. Vi tog Bruschetta som förrätt den var en riktig gourmet bit. Hvd rätt Canneloni och oxfile med potatisgratäng. Båda var fantastiskt goda. Vi sneglade på grannarnas tallrikar... Visa hela »

24 sep 2019

God pasta och trevlig personal, mysigt atmosfär.

27 aug 2021

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.