Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Pinchos Götabergsgatan

4,0
3 betyg
Redigera Pinchos Götabergsgatan
Pinchos Götabergsgatan

Namnet Pinchos kommer från Spanien, inspirationen kommer från hela jordklotet. Konceptet är som följer: du slår dig ner, beställer smidigt via restaurangens app och låter dig förföras. Tapasrätterna, som kostar från 29 (!) kronor, har inte bara spanska influenser utan även libanesiska, italienska, skandinaviska och kinesiska. Bakom restaurangen står bland andra Fredrik Mattsson från Manana. Vi väntar med spänning.

Användarbilder på Pinchos Götabergsgatan Visa alla

  • Lägg till bild

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

TÀnk pÄ att det Àr viktigt att skriva en Àrlig recension. Om du pÄ nÄgot sÀtt Àr kopplad till företaget sÄ bör du avstÄ frÄn att recensera. Se vÄra riktlinjer hÀr.

Ärlighet varar lĂ€ngst!

Avbryt
7 maj 2019

Maten är absolut helt okej, perfekt när man är ett gäng som är sugna på helt olika maträtter. Även perfekt om en är superhungrig och en bara är sugen på lite mindre mat! Lokalen är annorlunda och sticker ut, likaså konceptet i sig. Visa hela »

1 mar 2019

Kul koncept, mat å drinkar

Listad i: Restaurang, Drinkar
16 mar 2017

Underbart god mat! Idén med appen gör det lätt att beställa själv plus att det är väldigt bra gjort! Det är bra mat och funkar bra med priser när man studerar. Det funkar väldigt bra med barnen, jag brukar gå dit med mina små kusiner. R... Visa hela »

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.