Restaurang Natur

4,8
5 betyg
$$
Restaurang
Bar
Restaurang Natur
4,8
5 betyg

I pampiga stadsdelen Lorensberg kan du kittla smaklökarna med spännande rätter där råvarornas kvalitet får stå i fokus. Restaurang Natur lagar rätter utifrån säsong och värnar om den hållbara ideologin. I baren hittar du ett brett utbud av huvudsakligen naturviner, mousserat och öl à la mikrobryggeriernas höga lovsång. Stället andas avslappnad kvarterskrog med trämöbler, dämpad färgskala och avspänd vardagsrumsfeeling. Uteservering? Ja visst!

Bakom den mörkt grönmålade restaurangen ligger ett stort bakgrundsarbete med inspirationsresor till bland annat New York och en rejäl dos personlig touch, signerad familjen Orrmyr. För att koncept och inredning slutligen skulle sitta som en smäck, krävdes bland annat att lokalen målades om flera gånger.

Känslan är viktig på den intima och familjärt präglade krogen. Väggarna fylls kontinuerligt med nya konstverk, där mamma Orrmyr väljer ut personliga favoriter. För att inte tala om musiken. Som en skön kontrast till den sobra interiören och personalens seriösa kunnande, blir låtlistan med artister som Queen och The Doors en otippad mix.

I köket, som ständigt jobbar för att restaurangen ska andas eko, säsongsanpassat och närproducerat, gäller hög närvaro och konstnärlig frihet. Här är det kvalitet som gäller, och råkar en önskad råvara saknas hos leverantören, får den hellre utebli än ersättas med ett sämre substitut.

Missa inte ställets boksamling, där Orrmyrs gammelmormor fått sitt minne hedrat i form av receptsamlingar från tiden på husmorsskolan.

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
4,8
5
Google-logo
Google
4,6
607
Yelp-logo
Yelp
4,3
4

Recensioner av Restaurang Natur

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt

Underbart! Vilket ställe. Maten, servicen, miljön, toalettens mysighetsfaktor!
Personalen var UNDERBAR! Maten vinerna.

Så glad att jag bokade Natur direkt vi bokade sommarens vistelse i Göteborg.
För detta ställe kommer vi besöka när vi ä...

En pärla i Göteborg med fantastisk god mat och trevlig personal i mysig miljö. På sommaren även en uteplats. Vinerna är mestadels naturviner, vilket inte är mitt första val, men jag har nästan alltid fått goda viner. Jag har varit här massor a...

Tog med min stockholmsvän hit och hon blev helt lyrisk av alla fantastiska naturviner och den magiska maten. Texturer, smaker och service utöver det vanliga. Som alltid!

Förrätt: Sotad havskräfta med pumpa och syrat äpple.

Huvudrätter: Hjort, man...

Härlig atmosfär med trevlig och kunnig personal. Fantastik smakrik mat med annorlunda smaker. Goda och spännande vinpaket. Hit kommer vi gärna tillbaka.

exceptionellt omsorgsfullt service och utsökt kök baserade på säsongens lokala organiska råvaror kreativt kombinerat för att skapa vackra spännande tallrikar som tillfredsställa båda ögat och smaklökarna. uppleva smakrika organiska viner som...

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
4,8
5
Google-logo
Google
4,6
607
Yelp-logo
Yelp
4,3
4

Representerar du Restaurang Natur?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Frågor och svar

Vilken typ av mat serveras på Restaurang Natur?

På Restaurang Natur serveras bland annat:

  • Vegetariskt
  • Internationellt
  • Europeiskt

Vad kostar det att äta på Restaurang Natur?

Restaurang Natur ligger i prisklassen Undre mellanklass ($$).

Vilken typ av bar är Restaurang Natur?

Vi har klassificerat Restaurang Natur som:

  • Vinbar

Vilken typ av stämning är det på Restaurang Natur?

Vi skulle beskriva stämningen på Restaurang Natur som mysig och lite lugnare.

Har Restaurang Natur uteservering?

Ja, Restaurang Natur har en uteservering som ger dig möjlighet att njuta av vädret samtidigt som du njuter av en öl, ett glas vin eller en drink.

Var ligger Restaurang Natur?

Restaurang Natur ligger på Geijersgatan 12, 411 34, Centrum.