Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Levantine

4,2
5 recensioner
Levantine

Franska bistron Levantine transporterar dig till en bit av Paris med franska kreationer på tallriken och boule i parken. Här serveras du klassiska rätter i stilren miljö. Du hittar dessutom cocktails och vin i baren, eller varför inte bara en kaffe och croissant när du känner dig fikasugen. Till sommaren kan du för övrigt räkna med en av Göteborgs bästa uteserveringar här.

Användarbilder på Levantine

Lägg till bild
Bli den första att lägga till en bild

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
30 nov 2018

Säkert kort, alltid gott och alltid trevlig service. Alla avenyfamiljen krogarna har ganska snarlika menyer (framförallt taverna averna och levantine) vilket kanske är liiite tråkigt. Kommer ofta tillbaka hit! På sommaren är både uteserveringen med boule och den... Visa hela »

7 jun 2015

Har än så länge inte provat köket på denna riktigt genuina bistro, utan har blott insupit atmosfär och välfyllda bubblor här.

När man närmar sig Levantines rundade hörn-entré och ser den röda baldakinen ovanför dö... Visa hela »

18 jun 2019

Ett utmärkt botemedel mot Paris-abstinens. Är smått beroende av bistrons råbiff, så varsamt tillagad att den nästan har puls. Ett tips är att grunda för middagen med ett glas bubbel och pommes pinnes i baren.

30 aug 2018

Grymt stället Min absoluta favorit är entrecoten som alltid är perfekt tillagad. Inga probelm att byta pommes mot en härlig grönsallad. Ett stort plus i kanten att hundar är välkomna! Det glädjer min lilla shih tzu My som slipper vara ensam hemma när matt... Visa hela »

12 jan 2017

Mycket bra mat i en väldigt fin lokal, supertrevlig personal dessutom. Jag åt boeuf bourgignon som var alldeles perfekt. Hit kommer jag gå fler gånger.