Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Levantine

4,0
9 betyg
Redigera Levantine

Franska bistron Levantine transporterar dig till en bit av Paris med franska kreationer på tallriken och boule i parken. Här serveras du klassiska rätter i stilren miljö. Du hittar dessutom cocktails och vin i baren, eller varför inte bara en kaffe och croissant när du känner dig fikasugen. Till sommaren kan du för övrigt räkna med en av Göteborgs bästa uteserveringar här.

Användarbilder på Levantine Visa alla

  • Lägg till bild

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
29 jul 2022

trevligt ställe, väldigt bra mat och dryck samt service. Dock ganska högljutt, hade behövts någon form av ljudstoppning av gardiner eller liknande. Sitt ute om möjligt på sommaren då det var olidligt varmt inne, var inte skönt att sitta och äta i. Visa hela »

18 aug 2022

Översätt till svenska »

Super goda Musslor och Pommes. Personalen är jätte trevlig och har bra känsla för service. Lite svårt att få plats så boka gärna bord innan ni kommer eller var beredda på att få vänta. Håller med föregående gäster om a... Visa hela »

7 jun 2015

Har än så länge inte provat köket på denna riktigt genuina bistro, utan har blott insupit atmosfär och välfyllda bubblor här.

När man närmar sig Levantines rundade hörn-entré och ser den röda baldakinen ovanför dö... Visa hela »

25 aug 2020

Härligt ställe att njuta ett glas bubbel sommartid ute i parken bland sol och boulespelande gäster. Stämningen är skön sen eftermiddag som sköna sommarkvällar och både belysning och personal strålar med din service och värme.

30 nov 2018

Säkert kort, alltid gott och alltid trevlig service. Alla avenyfamiljen krogarna har ganska snarlika menyer (framförallt taverna averna och levantine) vilket kanske är liiite tråkigt. Kommer ofta tillbaka hit! På sommaren är både uteserveringen med boule och den... Visa hela »

18 jun 2019

Ett utmärkt botemedel mot Paris-abstinens. Är smått beroende av bistrons råbiff, så varsamt tillagad att den nästan har puls. Ett tips är att grunda för middagen med ett glas bubbel och pommes pinnes i baren.

12 jan 2017

Mycket bra mat i en väldigt fin lokal, supertrevlig personal dessutom. Jag åt boeuf bourgignon som var alldeles perfekt. Hit kommer jag gå fler gånger.

30 aug 2018

Grymt stället Min absoluta favorit är entrecoten som alltid är perfekt tillagad. Inga probelm att byta pommes mot en härlig grönsallad. Ett stort plus i kanten att hundar är välkomna! Det glädjer min lilla shih tzu My som slipper vara ensam hemma när matt... Visa hela »

24 okt 2021

Listad i: Restauranger

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.