Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Pix Pintxos & Cocktails

4,6
8 recensioner
Pix Pintxos & Cocktails

Herrarna bakom självutnämnda syltan Bourbon Street, ligger bakom detta trendiga vattenhål i två etage. Idén bygger på det baskiska tapas-begreppet pintxos. Hit ska du kunna komma för en annorlunda tapas-upplevelse, där smakerna är allt från skandinaviska till urbant globala. Du plockar på dig smårätter direkt från baren vid köket, och vid kvällens slut betalar du för antalet pinnar. I baren satsas det på avancerade cocktails av mixologisk karaktär, champagne och ett flertal ölsorter. Takterassen erbjuder grymt sol-läge och utsikt över Kungsparken.

Se även Löfqvist å vi, Grönskap by Löfqvist

Användarbilder på Pix Pintxos & Cocktails Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Pix Pintxos & Cocktails av Fredrik J.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
19 aug 2018

Bara varit här och tagit drinkar på uteserveringen under sommarkvällar men det är ett riktigt härligt ställe med trevlig personal.

21 aug 2019

YAY! 🥂 Svårt att hitta en bättre plats i solen en sommarkväll än på Pix! ☀️ Aw-priser onsdag-fredag till kl 19, då serveras även deras goda Tapas, 3st för 99kr. Kan absolut rekommendera att springa hit och paxa en plats i Pix soffa, sitt gärna på... Visa hela »

3 jun 2020

Mysigt, trevligt, god dryck, fin service.

14 feb 2018

Perfekt sommarhäng på den trevliga uteserveringen.

11 nov 2015

På ett av stans absoluta bästa geografiska lägen, med närhet till allt, ligger en av mina solklara favoriter. Hit kommer jag ofta och gärna, för att landa eller för den delen starta igång.

På en relativt liten och begränsad yta, har det h... Visa hela »

1 nov 2015

Grymma tapas! Så gott, nytt och häftig miljö.

10 aug 2017

Skönt ställe!⭐️

2 mar 2018

Trevlig personal och bra pintxos, även för oss veganer.