Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Pizzeria Mums

5,0
1 recension
Redigera Pizzeria Mums
Pizzeria Mums

2018 öppnade denna välkända pizzeria upp igen på ny adress i Mölndal. Här serveras napolitansk finpizza på surdegsbotten med både italienska och svenska toppings. Under veckodagarna serveras en dignande lunchbuffé. Kom förbi på en afterwork eller trevlig middag i en familjär atmosfär.

På Pizzeria Mums går vedugnen varm från lunch till kväll när de populära pizzorna gräddas. Oavsett om du är sugen på en klassiker, eller vill testa på något nytt, så kan du hitta något som passar. Halva menyn består av traditionella italienska pizzor medan andra halvan bjuder på pizzor med svenska influenser. Här hittar du såväl margherita och diavola, som oxfilé med bearnaisesås och räkor med curry.

Kommer du förbi under lunchen finns en välfylld och prisvärd buffé uppdukad med pasta, pizzaslices, charkuterier och ett fräscht salladsbord. Mot eftermiddagen och afterwork-timmarna är det perfekt att slå till på en charkbricka med olika delikatesser, såsom ostar och oliver, och kanske ett glas vin eller en iskall öl.

Den varma atmosfären och personliga servicen skapar en familjär känsla på äkta italienskt vis och stammisarna flödar tätt hit. Här kan man sitta länge och njuta av både mat och dryck. Är ni ett större gäng som vill umgås över en bit pizza så finns det plats för upp till elva personer att sitta tillsammans.

Användarbilder på Pizzeria Mums Visa alla

  • Lägg till bild

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

TÀnk pÄ att det Àr viktigt att skriva en Àrlig recension. Om du pÄ nÄgot sÀtt Àr kopplad till företaget sÄ bör du avstÄ frÄn att recensera. Se vÄra riktlinjer hÀr.

Ärlighet varar lĂ€ngst!

Avbryt
13 dec 2018

Positivt överaskad över kvaliten på lunchpizzabuffen, handskalade räkor...