Restaurang C

5,0
1 betyg
$$
Lunchrestaurang
C
5,0
1 betyg

Näringsrik matglädje i centrala Göteborg

Inhyst i Carlanderka Sjukhusets karaktäristiska tegelbyggnad, med utsikt över lummiga Carlandersparken, hittas denna hela dagen-öppna restaurang. Till Restaurang C kommer både externa gäster och sjukhusets anställda för en välbalanserad måltid i en avslappnad miljö, som under sommaren förlängs med en grönskande uteservering.

Med öppettider som sträcker sig från morgon till eftermiddag erbjuder Restaurang C såväl frukostpaket som prisvärd lunch och fika, och alltid ett brett utbud av kaffe. Varje vardag serveras två nya lunchrätter i internationellt husmansstuk samt veckans gröna och sallad. Bakom varje maträtt finns ambitionen om en välbalanserad och kvalitativ måltid, fylld av både näring och smak.

Kvällstid kan Restaurang C bokas för privata tillställningar, konferenser och möten med omkring 120 gäster i matsalen, och ytterligare platser på uteserveringen. Utöver färdiga mat- och dryckespaket erbjuds bland annat vinprovning, avsmakningsmenyer och gourmetlunch. Företag eller sällskap som önskar förtäring på annan plats kan boka catering i form av buffé eller “street food market” med amerikanskt eller asiatiskt tema, eller få ett skräddarsytt upplägg efter önskemål.

1 Sandra K.

Kontaktinformation

Besökarnas bilder från C Bilder

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
5,0
1
1 Sandra K.

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
5,0
1

Representerar du Restaurang C?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Frågor och svar

Vilken typ av mat serveras på Restaurang C?

På Restaurang C serveras bland annat:

  • Husmanskost
  • Internationellt
  • Europeiskt

Vad kostar det att äta på Restaurang C?

Restaurang C ligger i prisklassen Undre mellanklass ($$).

Serverar Restaurang C lunch?

Ja, C har lunchserveringar.

Har Restaurang C uteservering?

Ja, Restaurang C har en uteservering som ger dig möjlighet att njuta av vädret samtidigt som du äter eller tar en drink.

Var ligger Restaurang C?

Restaurang C ligger på Carlandersparken 21, 412 55, Centrum, Johanneberg.