Restaurang Crowbar

4,2
5 betyg
Redigera Restaurang Crowbar

En trappa ner från Storgatan hittar man Crowbar, en rustik krog som agerar värd för såväl lugna middagar som fartfyllda afterworks och förfester. På menyn står förutom dryck av alla de slag amerikanska rätter som maffiga burgare, fisk, kött och tacos.

Crowbar lockar en blandad skara gäster på en bit mat och lite skönt häng i den rustika lokalen med tegelväggar, trägolv, grovhuggna träpelare och gamla vattenledningsrör som ramar in baren. Här hänger folk hela kvällen, om det så bara är för en öl, en bit mat eller för att umgås en stund i goda vänners lag.

Onsdag till fredag ställer Crowbar till med afterwork, med schysst musik och dryck till snälla priser. Och när helgen gör intåg vrider de upp tempot ytterligare och fyller upp baren, bjuder in dj:s som spelar dansvänlig musik och låter lokalen fyllas av danssugna helgfirare som antingen stannar hela kvällen eller fortsätter vidare ut på stan.

Den breda menyn erbjuder något för alla smaker. I snacksväg finns bland annat klassiska kycklingvingar och nachos, medan varmrätterna bjuder på tacos, burgare och pasta samt fisk- och kötträtter, med olika variationer och smakkombinationer. Till det serveras vin, öl, cider och drinkar samt förstås alkoholfria alternativ.

Användarbilder på Restaurang Crowbar Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Restaurang Crowbar av Fredrika K.

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
1 mar 2023

Skaldjurssoppan var helt underbar! Rekommenderar starkt att svänga förbi detta ställe!

1 mar 2023

Alltid mysigt och gott. Det är som att komma hem till en god vän dör man önskar att kvällen aldrig ska ta slut

31 aug 2022

Jättenöjd. Kom hit av en slump. Otroligt mysig stämning, bra dj och service. På återseende!

5 nov 2020

Killen bakom baren är alltid stressad och snäser av sina gäster, han lägger dessutom alltid på 50-100 kr extra på notan så kolla kvittot innan ni betalar! Stället ekar ofta tomt och det är inte att undra på när bartendern är otrevlig (ä... Visa hela »

26 feb 2023