Grace Sports Bar

3,9
7 betyg
$$-$$$
Sportbar
Grace
3,9
7 betyg
Grace i en mening: Väldesignad sportbar med modern gastrobarmat och cocktails på menyn

Mitt på Avenyn ligger denna speakeasy-bar och restaurang där stora sportögonblick sammanflätas med en rustik miljö, högkvalitativa råvaror och cocktails. De totalt tre våningsplanen bär på influenser från flera olika tidskapslar och skapar tillsammans en miljö som är lika delar ruffig, romantisk och trendig. Till Grace Sports Bar kan du komma för att kolla matchen och följa ditt favoritlag, ta ett glas i baren eller bege dig ut på en smakresa tillsammans med dina nära och kära.  

Med kärlek till hantverket har man på Grace skapat en modern gastrobarmeny, uppbyggd i traditionellt stuk med förrätter, huvudrätter och desserter. Smakmässigt står man med en fot i det italienska köket och en i det amerikanska, med inslag från matkulturer världen över. Dagtid erbjuds en prisvärd lunch i form av veckans rätter som innefattar burgare, pasta, kött och vegetariskt. Framåt kvällen växlar menyn till en à la carte där man kan välja bland rätter som flatbreads, egenrökta ribs, sallader och burgare i olika varianter. Det går även bra att komma hit och bara hänga i den stora mässingbaren eller i sällskap av en cocktail sjunka ner i en av fåtöljerna framför brasan. Under de varmare månaderna erbjuder uteserveringen somrigt häng med utsikt över Avenyn. 

Hela verksamheten på Grace Sports Bar genomsyras av passionen för sport och idrottsvärldens gemenskap. Här samlas sportfantaster för att tillsammans med likasinnade följa allt från fotboll och hockey till tennis och mycket mer, och man försöker alltid möta sina gästers önskemål om specifika matcher och sporter. Den som blir lite extra inspirerad av idrottshjältarna kan ta en vända på restaurangens minigolfbana, tävla i onsdagsquizet eller kasta lite elektronisk dart. 

Föreslå ändringar

Användarbilder från Grace Användarbilder
Lägg till bild

Recensioner av Grace

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
23 juli 2023

Suveränt trevligt ställe med god stämning, god mat och en drinklista värt en omväg.

18 juli 2023

Nyöppnad sportsbar/restaurang i O’Learys gamla lokal på Avenyn. Goda drinkar och fräsch mat i en härlig atmosfär! Testa!

26 aug. 2023

Mat som inte smakar något, dåligt eller inget ljud på matcherna, ingen sportkänsla i inredning och lokaler, DJ som drar igång när matchen inte är färdigspelad. Är det inte en sportpub?

29 juni 2023

Överskattat och tråkig mat...

6 aug. 2023

Bra mat, personal och inredning

13 okt. 2023
1 okt. 2023