Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!
Restaurang Sandberg/Månsson

Mat, bar och trivsel, säger de själva. Och vi kan inte annat än instämma, men känner oss också manade att tillägga följande: operaströmming med rårörda lingon, citron och potatispuré. Försök föreställa dig den gudabenådade rätten om du kan. På Sandberg / Månsson hittar du lunchmenyer av din lite lyxigare varianten. Varje dag serveras en fisk-, en kött- och pastarätt. Dagsfärska och lokalt baserade råvaror med en bas i den traditionella husmanskosten. Enkla smaker men utan att för den sakens skull bli simpelt. Dagens lunch kostar 95 spänn och är värd vartenda öre.Användarbilder på Restaurang Sandberg/Månsson Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Restaurang Sandberg/Månsson av Carolina B.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
25 apr 2018 · Uppdaterad

Jag gillar verkligen Sandberg/Månsson. Man vet alltid var man får, maten är vällagad, servicen är personlig och atmosfären skön samt avslappnad. Går ofta hit och blir aldrig besviken.

20 jan 2017

Fantastisk husman, kan vara stans bästa. Rakt, ärligt och rena smaker - dessutom härligt bemötande utan trams. Var dock ute i god tid, maten är eftertraktad och har en tendens att ta slut.

Missa för tusan inte köttbullarna!

27 jan 2018

Bästa husmanskosten i göteborg Alltid 5 ⭐️