Fiskbar 17

4,8
6 betyg
$$$
Restaurang
Hemsida
Instagram
Fiskbar 17
4,8
6 betyg
Hemsida
Instagram

Fiskbar 17 slog upp portarna 2019 och drivs bland annat av Strömmingsluckans ena ägare. Med adress på Magasinsgatan, mellan Grandpa och Da Matteo, fokuserar man på fisk och skaldjur i street food-tappning.

Föreslå ändringar

Recensioner av Fiskbar 17

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
28 mars 2021

Göteborgs bästs fiskbar i min mening. Kanske även världens bästa lunchhäng med frugan eller bösta vänner. Hör möts du av aromer och dofter men i all enkelhet kan du njuta av både senapspanerad torsk, den aromatiska fisksoppan eller musskor om d... Visa hela »

29 aug. 2023

Görbra och mäktig räkmacka. Testat många men denna var i världsklass.

12 dec. 2021

Galet gott, och prisvärt! Älskar att de har lördagslunch. Åt nån dagens som var långa med potatispuré, saffranssås och lite annat smått och gott. "Ordinarie" rätterna såg grymma ut så kommer absolut tillbaka för att... Visa hela »

15 dec. 2020

Grymt ställe att fly undan till när man har tappat energin ibland innerstadens alla affärer. Även härligt häng på kvällarna onsdag-lördag med bra folk, musik, fisk o skaldjur. 10 poäng

10 okt. 2023
4 juni 2022