Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Fiskbar 17

5,0
4 betyg
Redigera Fiskbar 17

Fiskbar 17 slog upp portarna 2019 och drivs bland annat av Strömmingsluckans ena ägare. Med adress på Magasinsgatan, mellan Grandpa och Da Matteo, fokuserar man på fisk och skaldjur i street food-tappning.

Användarbilder på Fiskbar 17 Visa alla

  • Lägg till bild
  • Sepaspanerad torsk – Bild från Fiskbar 17 av Michael B.
  • Fisksoppa – Bild från Fiskbar 17 av Michael B.
  • Räkmacka – Bild från Fiskbar 17 av Michael B.

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
28 mar 2021

Göteborgs bästs fiskbar i min mening. Kanske även världens bästa lunchhäng med frugan eller bösta vänner. Hör möts du av aromer och dofter men i all enkelhet kan du njuta av både senapspanerad torsk, den aromatiska fisksoppan eller musskor om d... Visa hela »

12 dec 2021

Galet gott, och prisvärt! Älskar att de har lördagslunch. Åt nån dagens som var långa med potatispuré, saffranssås och lite annat smått och gott. "Ordinarie" rätterna såg grymma ut så kommer absolut tillbaka för att... Visa hela »

15 dec 2020

Grymt ställe att fly undan till när man har tappat energin ibland innerstadens alla affärer. Även härligt häng på kvällarna onsdag-lördag med bra folk, musik, fisk o skaldjur. 10 poäng

4 jun 2022