Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Sanguine Bistro Linné

5,0
1 betyg
Redigera Sanguine Bistro Linné
Sanguine Bistro Linné

Sanguine Bistro har stora fönster med utsikt över Linnégatans charmiga stråk, som ger lokalen karaktär. Här kan du både luncha och hänga i baren med en fördrink innan middagen. Menyn går i internationell bistrostil med klassiska förtecken.

Den ljusa kvarterskrogen i Linné är en mötesplats för alla som är vill äta eller ta något att dricka. På Sanguine Bistro är miljön rustik och inredd i bistrostil. Här är tanken att man ska få en både lustfylld och njutbar upplevelse. Lokalen har högt i tak med råa betong- och tegelväggar som möter takkronor och blå sammetsmöbler. Här kan man äta lunch och middag, eller mötas upp och beställa in något från baren mitt i matsalen. En trappa upp, på restaurangens etagevåning, finns en lite mer avskild avdelning för den som exempelvis vill äta en romantisk middag på tu man hand. Här är det röda sammetsmöbler och levande ljus som gäller.

Menyn går även den i bistrostil, med influenser från både Europa och USA. Här serveras bland annat många grillrätter, men även fisk och vegetariskt alternativ står till buds. Den som orkar kan avrunda middagen med en klassisk dessert såsom crème brûlée eller chokladmousse. Vill du ha en hel trerätters, då erbjuds menyförslag som innehåller kött eller fisk. Lunchmenyn byts ut varje dag och kan bestå av allt från mini-cheeseburgare till fiskrätter och friterad kyckling, men det finns alltid husman och vegetariskt alternativ att välja.

Se även Sanguine

Användarbilder på Sanguine Bistro Linné Visa alla

  • Lägg till bild