Papa Mastani Le Grill

3,7
14 betyg
$$
Europeisk restaurang
Papa Mastani
3,7
14 betyg

På hörnet vid Linnégatan får smakrika grillrätter sällskap av cocktails och ett gediget utbud av viner. Papa Mastani Le Grill består av två våningar och en stor uteservering med plats för 100 personer längs Tredje Långgatan.

I hjärtat av denna välkomnande bistro står den stora gjutjärnsgrillen som sätter smak på flera av krogens rätter, såväl kött som fisk och vegetariskt.

På menyn hittas ost och chark, ostron, musslor och en grillmeny med allt från halloumi och kyckling till iberico, scampi och entrecote. Till detta kan du välja bland olika tillbehör som pommes frites och klassiska såser. Du som suktar efter dessert kan avrunda middagen med crème brulée eller något annat sött.

Till lunch serveras dagens i form av husmanskost och internationella rätter. Varje dag finns en vegetarisk, en fisk- och en kötträtt och det ingår salladsbuffé, kaffe och dessert.

Är du törstig hittas noggrant utvalt utbud av viner från hela världen, och inhyst i bistron hittar du även deras cocktailbar med fönster från golv till tak och en drinklista som består av såväl klassiker som deras egna signaturdrinkar. Här kan man slå sig ner med utsikt över Linnégatan.

Papa Mastani välkomnar alla sorters sällskap, vare sig man vill äta affärslunch, fira födelsedagen eller bara komma förbi på ett glas eller en middag med vännerna.

Kontaktinformation

Besökarnas bilder från Papa Mastani Bilder

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
3,7
14

Recensioner av Papa Mastani

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt

Love this restaurant! The staff is so nice and friendly. We will totally come back!

En otrolig atmosfär med ännu bättre personal. Menyn ska vi inte ens tala om, finns verkligen någonting för alla. 12/10 rekommenderar.

Blev matförgiftad här i tisdag & är fortfarande sängliggande men ni tar det som en nypa salt. "Checka era råvaror dagligen" i google recession javisst så kan man också besvara & jag råkade vara den gästen som råkar ut för...

Usel service, tjejen som hade hand om vårt bord visade noll intresse. Vi satt i nästan en timme för att försöka beställa dessert samt mer att dricka utan att vi fick någon som helst uppmärksamhet. Maten i övrigt var ok, inte mer

Fin lokal med trevlig inredning. Välsmakande mat och ok utbud av vin på glas. Vår servitör (man) var trevlig och gav en bra förklaring av maten och tillbehören som serverades. Jag åt Saffransmarinerad Kycklinglårfilé med klyftpotatis och diverse gri...

Listad i: Restauranger

Fantastisk service, trevlig personal och gudomlig ostbricka samt gott husets vin. Välkommen till Linné och Lycka till🌷

Fantastiskt mottagande. Otroligt trevlig personal med en oförglömlig ostbricka och vitt vin. Hit kommer vi att komma ofta bara över gatan

Förrätten, musslorna var goda men oxfilén på spett var inte bra alls. Det hade antagligen tillagats i förhand och sedan legat och fortsatt tillagad i sina egna ångor, för bitarna hade grå färg ytterst och konsistensen var som kokt kött.
Vi...

Jätte nöjd med mitt besök!
Startade med en löjromsförrätt som var perfekt i storleken och avslutade med super goda grillspett. Servicen var så lyhörda och trevliga. Hit kommer jag igen!

Oorganiserat och dyr mat

Så ska restaurangbesök upplevas! Rekommenderar 🔆🔆🔆🔆🔆

Härligt bemötande och riktigt bra service. Bra mat och bra koncept. Kul öl och drinklista som personalen var påläst på.
6 stjärnor om det funnits krokar på toaletten.
//Erik

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
3,7
14

Representerar du Papa Mastani Le Grill?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Frågor och svar

Vilken typ av mat serveras på Papa Mastani Le Grill?

På Papa Mastani Le Grill serveras bland annat:

  • Kött
  • Europeiskt

Vilken typ av bar är Papa Mastani Le Grill?

Vi har klassificerat Papa Mastani som:

  • Cocktailbar

Vad kostar det att äta på Papa Mastani Le Grill?

Papa Mastani Le Grill ligger i prisklassen Undre mellanklass ($$).

Har Papa Mastani Le Grill uteservering?

Ja, Papa Mastani Le Grill har en uteservering som ger dig möjlighet att njuta av vädret samtidigt som du njuter av en öl, ett glas vin eller en drink.

Serverar Papa Mastani Le Grill lunch?

Ja, Papa Mastani har lunchserveringar.

Var ligger Papa Mastani Le Grill?

Papa Mastani Le Grill ligger på Linnégatan 5, 413 04, Linné. I närheten ligger Tredje Långgatan.