Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Space62

3,0 • 3 recensioner
Space62

Magnus Lindström, Årets kock 2003, står bakom Space62 som huserar mittemot Göteborgsoperan. Här serveras smårätter med inspiration från hela världen, men också drinkar blandade av erfarna bartenders.

Under hösten 2017 flyttade Space62 in i lokalerna där Magnus Lindströms finkrog Swedish Taste tidigare låg. Sedan dess har smårätterna fått ersätta avsmakningsmenyerna, och lokalen helt bytt skepnad, men kvalitetstänket är detsamma. Idag präglas krogen av folklig, avslappnad stämning och mindre rätter att dela runt bordet. I fokus för menyn står schysst mat efter säsong som ska vara enkel och god - bland annat satsar man på hängmörat kött och mycket kolgrillat.

Inredningen går i modern stil och miljön bjuder in till häng under hela veckan. Här kan man äta lunch och middag, avrunda dagen i en loungig soffa eller ta en fredags-AW och lyssna på skön musik i baren. Bartendrarna blandar innovativa drinkar för vänner, kollegor och musikfrälsta, och ibland ackompanjeras barhänget av dj-tunes lagom till helgen. Bortsett från matsal och bar, har Space62 även ett chambre separée med plats för 28 personer samt en matlagningsstudio med 78 platser. Restaurangen erbjuder även catering för både små och stora events.

Swedish Taste
Swedish Taste grundades år 2000 av Magnus Lindström, Årets kock samt tvåfaldig olympisk guldmedaljör inom gastronomi. Swedish Taste är ett hus av smaker och består idag av restaurang Space62, butik, matlagningsstudio och konferensavdelning - under våren 2015 öppnades även en mat- och vinstudio i Stockholm.

Se även Swedish Taste Butik & Kafé

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
24 maj 2019

Jag och min sambo åkte en helg till Göteborg för lite avkoppling. Blev tipsad om att besöka Space62 efter varma rekommendationer från ett par lokalbor. Mina önskemål var ett ganska lugnt och mysigt ställe, med bra mat. Efter att ha sett ordet löjromsta... Visa hela »

24 nov 2017

Nyrenoverat ställe mitt emot operan vid nordstan. Jätte trevlig lokal med stora fönster och stilren inredning.

4 mar 2018

Tyckte personal bemötandet var väldigt dåligt, vi kommer in så frågar jag en kille som jobbar där om vi får sitta vart vi vill då säger han ja absolut ni kan slå er ner.

När vi väl har hittat platser så kommer det en tj... Visa hela »