Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Tokyo 88

5,0
1 betyg
Redigera Tokyo 88

Ett tåg kommer lastat med vad? Med ramen på hemligt recept, sushi och andra omtyckta varmrätter från det japanska köket. I en detaljrik inramning finns det mycket att titta på innan tåget stannar på din station.

Tokyo 88 specialiserar sig på det japanska köket, närmare bestämt ramen, den värmande nudelsoppan med olika toppings. Äter du hellre något annat finns också andra japanska varmrätter, olika typer av sushi och smårätter på menyn. Här görs ramen från grunden på fina råvaror med egen buljong, stunsiga nudlar och toppings som knyter ihop smakerna.

Välj en skål ramen från deras fasta meny eller komponera din egen med val av buljong, protein, nudlar, hetta, vitlök och med eller utan ägg. Deras ramen innehåller kyckling och fläsk som är speciellt marinerad och grillad, samt tofu gjord på hemligt recept, vilket ger en smakrik nudelsoppa. Beställer du sushi blir du serverad av ett radiostyrt tåg, som stannar vid ditt bord där du plockar av din beställning. Till maten kan du även dricka ett glas vin eller en japansk öl.

Den långsmala restaurangen mitt emellan domkyrkan och shoppingstråk i centrala Göteborg ger känslan av en järnvägsstation med sina stora fönster. Här flirtar röda sammetssoffor och gobelänger med råa betongväggar, lampor i industristil och en stor målning längs den ena väggen. Tokyo 88 har öppet från lunch till sen middagstid och erbjuder även take away.

Användarbilder på Tokyo 88 Visa alla

  • Lägg till bild