Trädgår'n

4,3
3 betyg
$$$
Restaurang
Bar
Nattklubb
Scen
Trädgår'n
4,3
3 betyg

Den som inte har besökt Trädgår'n kan knappast kallas göteborgare. I denna Edens lustgård mitt i hjärtat av stan och ett halvt stenkast från Avenyn njuter du av utsikten över Trädgårdsföreningen. Luncha med kollegorna, boka in ett konsertbesök eller satsa på att uppleva stället nattetid då det förvandlas till en av stans största klubbar. Högt i tak, i både bildlig och bokstavlig bemärkelse.

Med över 100 år på nacken har Trädgår'n länge varit en central nöjes-oas i Göteborg. Med sina olika ben att stå på, räknas krogen till en av Göteborgs givna locations för allt från lunch och à la carte till spelningar, klubbar och krogshower.

Under åren har över tre miljoner gäster besökt restaurangen för att ta del av livets goda, och efter inte mindre än två förödande bränder stod den nuvarande byggnaden färdig 1998. Bakom den karaktäristiska byggnaden står arkitektbyrån Studio Grön, som fick i uppdrag att rita en plats för nöje som också skulle smälta in i den övriga parken. I folkmun kallas restaurangen skämtsamt för Brädgår'n.

Sommartid är restaurangens uteservering en omtyckt plats för härliga stunder i grönskan, och under våren 2017 genomgick den ett stort ansiktslyft i och med La Terrasse – en sommarkrog med sköna riveran-vibes. Menyn har tagits fram i ett samarbete med Spice Sushi och bygger på asiatiska smaker i sharing-format.

De har även samarbete med den legendariska klubben Port du Soleil, som bjuder på Miami-feeling hela sommaren. Här kan man ägna sig åt laid back-häng i glassig parkmiljö, plocka in aptitretande munsbitar att dela med gänget medan man kör ett parti boule och steppa upp en nivå för en klubbupplevelse under devisen "Normal Is Boring", och dansa till både lokala och internationella dj:s.

Besökarnas bilder från Trädgår'n Bilder

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
4,3
3

Recensioner av Trädgår'n

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt

Varit på både ute- och innekonserter med sköna band. Anledningen till mycket folk är väl för att här är bra, trångt med trevligt och kö till barerna. Sett Timo här och senast Arvingarna med världens drag och Queenmedley på deras 30...

Läget, atmosfären, människorna och maten!!
Hade nöjet att besöka La Terrasse på Trädgår'n en perfekt och solig eftermiddag, och när vädret är just så kan det liksom inte bli annat än succé.
Fick väldigt trev...

Rätt lång kö och tråkiga vakter men fint inuti och bra musik.

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
4,3
3

Representerar du Trädgår'n?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Frågor och svar

Vilken typ av mat serveras på Trädgår'n?

På Trädgår'n serveras bland annat:

  • Kött
  • Svenskt
  • Internationellt
  • Asiatiskt

Vad kostar det att äta på Trädgår'n?

Trädgår'n ligger i prisklassen Mellanklass ($$$).

Har Trädgår'n uteservering?

Ja, Trädgår'n har en uteservering som ger dig möjlighet att njuta av vädret samtidigt som du njuter av en öl, ett glas vin eller en drink.

Serverar Trädgår'n lunch?

Ja, Trädgår'n har lunchserveringar.

Var ligger Trädgår'n?

Trädgår'n ligger på Nya Allén 11, 411 38, Centrum. I närheten ligger Kungstorget, Göteborg.