Foto: Radisson Blu Scandinavia/Pressbild Foto: Radisson Blu Scandinavia/Pressbild

Julbord med underhållning i Göteborg

Ett klassiskt julbord i all ära, men visst ger det en extra krydda att samtidigt bjudas på en julshow som sätter fart på alla sinnen? Det finns flera restauranger som satsar på att erbjuda julbord med underhållning i Göteborg, vilket kan vara extra trevligt för såväl företag som för familjer och kompisgäng. När julmaten mättat magarna är det inte helt fel att luta sig tillbaka och njuta av en julshow med allt från humor och musik till magi och dans. Här har vi samlat julbord med underhållning i Göteborg som sätter en extra guldkant på kvällen.

Atrium

Skrattsalvor utlovas

Varför inte förgylla julbordet med några av Sveriges främsta komiker? Den 25 november har RAW Christmas premiär på Atrium på Radisson Blu Scandinavia. Kvällen inleds med ett klassiskt julbord med såväl varma som kalla favoriter, samt en hel del gröna val. Fortsätt sedan in i bankettsalen, där välkända komiker står redo att underhålla er resten av kvällen.

 • Datum och tider: 25 nov–17 dec
 • Pris: Julbord, show och garderob: 1285 kr (tors & lör), 1385 kr (fre), dryckespaket 275 kr

Kungsportshuset

Wallmans bjuder in till show

Besök Kungsportshuset i julskrud och upplev både show och mat i en perfekt mix. Ena stunden står artisterna på scenen och underhåller, för att i nästa servera er en julinspirerad trerättersmeny. Alla uppträdanden kommer att ha olika teman, där solonummer blandas med ensembler med musik från olika genrer.

 • Datum och tider: 17 nov–17 dec, kl 18.30
 • Pris: Från 495 kr

Valand

Hemsida

Rocka in julen

På Valand går rock'n'roll och julen i hand i hand från slutet av november till mitten av december. Med ett dignande julbord och en show i arenaklass kommer ni garanterat att få en rockig start på årets julsäsong. Det utlovas en resa genom rockhistorien samtidigt som ni avnjuter julens alla klassiker. Dessutom gästar världsstjärnan Mikkey Dee sex av kvällarna, den 8-17 december.

 • Datum och tider: 30 nov–17 dec (tors-lör)
 • Pris: Från 895 kr

Trädgår'n

Tillbaka till 90-talet

Följ med på en musikalisk nostalgitripp genom 90-talet tillsammans med artister som Linda Bengtzing, Andreas Johnson och Erik Segerstedt. Vicka på höfterna och dansa bort mättnadskänslan till Aqua och Spice Girls, eller sjung med till E-Type och Nirvana. Innan showen bjuds det på glögg och alla tänkbara julbordsklassiker innan ni avrundar med en tur till det dignande dessertbordet.

 • Datum och tider: 24 nov–21 dec
 • Pris: Från 785 kr

Casino Cosmopol Göteborg

Hemsida

Magiskt på Cosmopol

Avnjut ett julbord med Vegas-känsla på Cosmopol i december. Samtidigt som ni avnjuter julmaten så kommer magikern och underhållaren Daniel Kane att trollbinda er med sin show. Dessutom kommer soulbandet Mr. Soul & His Marshmallows bjuda på svängig livemusik. På fredagar och lördagar avslutas kvällen med dj och dans fram till midnatt.

 • Datum och tider: 1–17 dec (ons-lör)
 • Pris: 895 kr (ons & tors) och 995 kr (fre & lör, inkl. dj och dans). 20-årsgräns.

River

Fira in julen på piren

Ett kärleksfullt och hemlagat julbord, glögg och godsaker i mängder är en av anledningarna till att besöka River. Den andra är att man i år dessutom bjuder in till julshow i form av en sång- och showkavalkad med de bästa låtarna från popmusiken genom tiderna. En dj är dessutom på plats och bjuder upp till dans – perfekt för den som vill dansa ner julmaten.

 • Datum och tider: 17 nov–17 dec (endast show tors-lör)
 • Pris: Julbord och show: 995 kr (tors & lör), 1150 kr (fre), dryckespaket 449-549 kr

Tipsa oss

Tycker du att vi har missat något i guiden, ser några felaktigheter eller liknande?

Karta