Julbord med underhållning i Göteborg

Julbord med underhållning i Göteborg

Ett klassiskt julbord i all ära, men visst ger det en extra krydda att samtidigt bjudas på en julshow som sätter fart på alla sinnen? Det finns flera restauranger som satsar på att erbjuda julbord med underhållning i Göteborg, vilket kan vara extra trevligt för såväl företag som för familjer och kompisgäng. När julmaten mättat magarna är det inte helt fel att luta sig tillbaka och njuta av en julshow med allt från humor och musik till magi och dans. Här har vi samlat julbord med underhållning i Göteborg som sätter en extra guldkant på kvällen.

Innehållsförteckning
 1. Julbord med julshow i Göteborg
  1. Valand – Rocka in julen
  2. Jacy'z – Förtrollad jul
  3. Trädgår'n – Kings and Queens
  4. River – Fira in julen på piren
  5. Ullevi Restaurang & Konferens – Musik i massor
  6. Kungsportshuset – Wallmans bjuder in till show

Julbord med julshow i Göteborg

Valand

Hemsida

Rocka in julen

På Valand går rock'n'roll och julen i hand i hand från slutet av november till mitten av december. Med ett dignande julbord och en show i arenaklass blir det en rockig start på årets julsäsong. Det utlovas en resa genom rockhistorien samtidigt som man avnjuter julens alla klassiker. Dessutom gästas showen av världsstjärnan Mikkey Dee, främst känd för sina år i Motörhead och Scorpions.

 • Pris: Från 995 kr
Jacy'z Hotel & Resort – Julbord med underhållning
Jacy'z Hotel & Resort
Jacy'z Hotel & Resort – Julbord med underhållning
Jacy'z Hotel & Resort
Jacy'z Hotel & Resort – Julbord med underhållning
Jacy'z Hotel & Resort
Jacy'z Hotel & Resort – Julbord med underhållning
Jacy'z Hotel & Resort
Jacy'z Hotel & Resort – Julbord med underhållning
Jacy'z Hotel & Resort
Jacy'z Hotel & Resort – Julbord med underhållning
Jacy'z Hotel & Resort

Jacy'z

Förtrollad jul

Jacy'z bjuder in till en spektakulär julshow inspirerad av Paris, London och New York, med både magi och musik på scenen. Kvällen inleds med en fördrink och ett amazing julbord i Gaby's, innan det är dags att ta plats vid den stora scenen och förtrollas av internationella neuromagikern Rufus Wiena. Stämningen höjs ytterligare när Jacy'z storband och artisten Caspar Camitz framför olika hits, disco och soulfunkig musik. Räkna med en klubbig kväll där magi och musik sammanflätas till en förtrollande julupplevelse.

 • Pris: 1395 kr

Trädgår'n

Kings and Queens

Följ med på en musikalisk resa där du får dansa till de största hitsen av stjärnor som Madonna, Bruce Springsteen, Lady Gaga och Tina Turner, tolkade av några av Sveriges bästa artister. Utöver sing along-hits och partystämning deluxe bjuder kvällen förstås på julens klassiska mat och dryck.

 • Pris: Från 895 kr

River

Fira in julen på piren

Ett kärleksfullt och hemlagat julbord med godsaker i mängder är en av anledningarna till att besöka River. Den andra är att man dessutom bjuder in till julshow i form av en sång- och showkavalkad med de bästa svenska låtarna genom tiderna. En dj är dessutom på plats och bjuder upp till fest – perfekt för den som vill dansa ner julmaten.

 • Pris: 995 kr (tors & lör), 1150 kr (fre)

Ullevi Restaurang & Konferens

Hemsida

Musik i massor

I restaurangen på Ullevi utlovas ”fest, kalas, party och partaj”, styrt av den dynamiska duon Götz Kalas. Kvällen startar med mingel och glögg, följt av ett traditionellt julbord och show med underhållning i form av både fina och inte så fina julsånger, allsång, schlager och disco. Därefter kan du svänga dina lurviga till partymusik spelad av en dj.

 • Pris: 896 kr

Kungsportshuset

Wallmans bjuder in till show

Besök Kungsportshuset i julskrud och upplev både show och mat i en perfekt mix. Ena stunden står artisterna på scenen och underhåller, för att i nästa servera en julinspirerad meny som även finns i vegetariskt format. Alla uppträdanden har olika teman, där solonummer blandas med sing along och ensembler med musik från olika genrer.

 • Pris: Från 1095 kr

Tipsa oss

Tycker du att vi har missat något i guiden, ser några felaktigheter eller liknande?

Redaktörer

Vi på Thatsup har lång erfarenhet av att guida våra läsare till stans guldkorn. Sedan 2008 har våra redaktörer skrivit initierade guider till bland annat restauranger, barer, caféer, hotell och frisörer. Våra guider består av handplockade tips baserade på vår lokalkännedom och de uppdateras bland annat med hjälp av vår fokusgrupp där vi gemensamt diskuterar urval och innehåll. Vi arbetar ständigt med att inspirera och ge dig bästa möjliga upplevelse, var du än är och vad du än letar efter.

;