Valentinas

4,5
2 betyg
Redigera Valentinas

Där älven möter kaj hittar du denna franskinfluerade restaurang och vinbar, som lockar både lunchande affärsgäster och AW-gäng. Här serveras lunch och middag i franskt manér – med tarte flambée som signum, tillagad på en bas av surdeg och toppad med lokala råvaror. På dryckessidan erbjuds både cocktails och omsorgsfullt valda viner.

Redan till lunch slår Valentinas upp portarna till sin restaurang dit du kan gå och äta lunch från en meny som är ambitiös och består av två utvalda tarte flambée, varav minst en vegetarisk, samt en fiskrätt och en kötträtt. Lokalen bjuder in till gemytligt häng med ombonad interiör och en lång bardisk i trä.

Till kvällen välkomnas du till en barmeny med viner och andra drycker samt diverse franska mellanrätter. Kvällsmenyn innehåller även den tarte flambée, såväl som charkbricka och fransk soppa. Bakom bardisken skakas cocktails, klassiska, traditionella och moderna – vill man avstå från alkohol är en mocktail inga konstigheter. Som deras Elderflower Fizz eller Minty Ginger. Vill man testa något med mer styrka kan man till exempel prova en Bijou eller Last Word.

Bland vinerna hittar du flertalet champagnesorter samt röda och vita viner från Europa.

Användarbilder på Valentinas Visa alla

  • Lägg till bild

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
17 mar 2023

bra mat och trevlig personal, var här på lunch går gärna tillbaka på kvällen

1 apr 2022