Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Polish Nailbar

4,6 • 14 recensioner
Polish Nailbar

Polishs första nagelsalong ligger i Los Angeles, en stad som fortfarande är en stor inspiration för salongen på Geijersgatan. Nagelteknologerna arbetar med noga utvalda produkter från USA. Utöver traditionell manikyr och pedikyr erbjuder salongen gellack, nagelförlängingar med akryl eller gelé och nailart.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
7 jun 2019

Absolut bästa salonger i Göteborg!!!rekommendera alla som älskar sig fina ska ni inte missat detta!!tack till bästa service hos er polish nailbar❤️

31 maj 2019

inte nöjd med ombre :( dålig kvalite och trasig färg efter 3 dagar :(

5 okt 2018

Den bästa nagelsalongen jag har varit på. Kommer definitiv att komma tillbaka!!!

12 okt 2018

Absolut bästa nagelsalongen i Göteborg!

Är själv från Los Angeles ,USA. Är en jobbig o petig kund, Och har varit på många högt klassade nagelsalonger. Måste säga att Polish Nailbar är en av väldigt få salonger som to... Visa hela »

7 jun 2019

Väldigt trevligt personal!

Naglar håller 2 månad helt otroligt!

5 sep 2018

Jättemysigt salong&naglar <3 Sitter som berget!!!! Rekommendera varmt!

7 jun 2019

Naglarna håller väldigt bra och personalen var underbara! Rekomendera!!

5 sep 2018

VÄLKOMNANDE TREVLIG, DUKTIG & PROFESSIONELL PERSONAL��

12 apr 2019

Absolut bästa!!!

22 dec 2018

Det bästa nagelstället jag varit på. Blir alltid perfekt resultat och personalen är så trevliga och får en verkligen att känna sig välkommen. Superbra service! Rekommenderas starkt.

23 maj 2018

Nej tack!! Har varit där ett antal gånger och absolut Tjejerna är duktiga men killen? Allvarligt? Missade en tid vilket resulterade i full betalning. Har full förståelse för detta om man inte har varit där innan men när du har ett STÄMPELKORT och gå... Visa hela »

21 jan 2019

liwi and her team make the best and most beautiful nails in Gothenburg! I've been to many nail salons, but not one studio has convinced me as much as this one! Clean, friendly, just everything. The nails are very good and all wishes are fulfilled! I Absolute recommend this place!😊😚

19 okt 2018

Jag har aldrig sett någon nagel salong som har så stort utbud dom har 600 olika färger och dom ska få in mer!!! Absolut bästa nagel salong och största utbudet !!! Väldigt nöjd <3 <3

14 okt 2018

Wonderfull place!!! The owner was so nice and serviceminded!!

Det finns recensioner som har filtrerats bort från totalbetyget, då de på något sätt bryter mot Thatsups riktlinjer för recensioner.

Visa filtrerade recensioner

24 aug 2018

Hade en av tjejerna, trevlig bemötande, hon var såå duktig på form MEN gellacket släppte efter endast 7 dagar på alla naglar. Inte värt 390 kr för 7 dagars lack. Men som sagt, gillade studion och Liwi kan verkligen vilken form man är ute efter.