Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Fira midsommar i Stockholm

Midsommar

22 juni

Oavsett om du är en riktig traditionalist eller föredrar att fira ute på stan så finns det mycket att göra på midsommarafton i Stockholm. Dansa runt stången, njut av sill och nubbe eller gör det till en utekväll och fira midsommar på nattklubb - här guidar vi till midsommarfirande ute i parkerna, inne i city och i Stockholms skärgård. Guiden gäller midsommar i Stockholm 2018.

Fotbolls-VM: Här är bästa barerna

Fotbolls-VM

14 jun - 15 jul

Sommar och VM i fotboll 2018 är här! Vill du veta var du kan följa matcherna? Självklart har vi koll på läget. Nedan listar vi Stockholms bästa sportbarer och andra sköna ställen för dig som vill se fotbolls-VM ute i vimlet. Italienskt, irländskt, amerikanskt, trendigt, klassiskt... Det är bara att välja vilket typ av ställe som passar bäst för att se sommarens världsmästerskap.

Sommarlov i Stockholm

Sommarlov

9 jun - 19 aug

Äntligen sommarlov! För alla som är kvar i stan finns det massor av roliga saker att hitta på. Här tipsar vi om allt från familjeutflykter till centrala badplatser, sommarkollo och andra aktiviteter. Passa på att odla dina intressen eller bara koppla av och samla energi. Nedan hittar du idéer på hur du bäst kan fira sommarlov i Stockholm.

Mamma Mia! The Party

Mamma Mia! The Party

7 jun - 7 jun 2019

Först kom musikalen. Sen kom filmen. Nu är festen här. År 2016 flyttade Mamma Mia! The Party in på Tyrol vid Gröna Lund, ett stenkast från ABBA The Museum. Med avstamp i ABBAs låtskatt vill Björn Ulvaeus fånga den varma, glada stämningen som musikalen och filmen har gett miljoner människor runt om i världen, nu i form av en riktig fest. Björn Ulvaeus är exekutiv producent och en av initiativtagarna till Mamma Mia!...

Jay-Z och Beyoncé kommer till Stockholm

Friends Arena

25 juni

I sommar drar stjärnparet Jay-Z och Beyoncé ut på turné tillsammans. Den 25 juni når de Stockholm och Friends Arena. Sommaren 2014 gjorde Beyoncé och Jay-Z den sex veckor långa turnén "On the Run" i Nordamerika, vilken avslutades med två konserter i Paris som filmades av HBO och som mottog en Emmy-nominering. Nu har det blivit dags för en ny, omfattande turné under namnet OTR II, "On the Run II", som startar i Cardiff i Englan...