Ni vet bilderna jag ritade och satte i egenmålade ramar? Jag har spikat upp dem på väggen i passagen bakom soffan in i stora rummet här i lägenheten. Så nu hänger en liten farbrors alla attribut till beskådning. Plommonstop, mustasch och fluga. Och en monokel, såklart.


Tror att alla hem kan behöva en farbror på väggen.

Skriv en kommentar

fint!

Hej, Kajsa! Jag har fortfarande inte fått något svar från dig på mailet gällande klänningen. Fungerar det fortfarande inte att maila mig? I vilket fall ger jag dig mitt mobilnummer, så kan du smsa (det fungerar bättre än att ringa, har en massa prov på konstiga tider de kommande dagarna så jag kan inte svara i mobilen) mig dina kontouppgifter och hur det fungerar med frakten, hur mycket den kostar och så. :) Så sätter... Visa hela »

gud så fint!

Love it! Så tjusigt!

Sv: Jag tycker det är skoj att vara vulgär ibland, så länge det verkligen är roligt. Men man får välja sina tillfälle väl, vi svenskar är nog väldigt pryda till naturen;P Gammalmodiga könsord och bissarra smeknamn och metaforer är ju hur kul som helst!^^ Och Nour är ju underbar! Huvudet på spiken med, tänk om alla tjejer vågade vara så ärliga i sängen alltid.

om du någon gång skulle sälja en sådan där tavla så skulle jag vara VÄLDIGT intresserad av att köpa! Hur fina som helst!

Åh riktigt fina, vår lilla lägenhet skulle verkligen behöva en farbror på väggen :)

Det är ju så du! :D Himla fint du gjorde genom att ta olika färger på ramarna. me like!

åh, vilka fina!

Åh, de är så fina! En genialisk set-idé tycker jag :)

(Btw, hej förresten! Är dålig på att kommentera, men du ska veta att du inspirerar!)

Kommentera