Roman Polanski, filmregissör som nyligen greps i Schweiz och ska utlämnas till USA. Roman har våldtagit en ung flicka på 13 år. Han bjöd på champagne och quaaludes (en sorts knark) och förgrep sig sedan på flickan. Han gav henne oralsex mot hennes vilja, hade både vaginalt och analt samlag med henne, allt samtidigt som hon grät och sa nej! Fatta... detta gjorde han mot ett barn på 13 år! Mysig snubbe det där.

Han erkänner att det har skett men att han "trodde att hon var äldre". Det där är rätt intressant för "gammal nog", var enligt lagen 1977 i Californien 16 år. Alltså trodde Roman hon var 16 och inte 13. Hmm, tänk på den en stund. En 40 år gammal man tänker "ajaj... hon ser ung ut... men hon ser ut som 16... då är det lugnt". Rätt illa och enligt mig definitivt inget försvar. Killen är ett jävla pervo.

Det finns de som säger att man borde låta saken vara. Att åtalet mot Roman borde avskrivas. Argumenten är många och det hänvisas till hans arbete för kulturen, vissa idioter tar upp hans föräldrars lidande i koncentrationsläger, att han överlevde och flydde från Krakows judeghetto, hans traumatiska barndom och det där med hans fru, Sharon Tate som mördades av galningen Charles Manson och hans sektgäng. Bland de mindre "giltiga" argumenten har även framförts att tack vare den här historien har han inte kunnat närvara vid Oscarsceremonin. Buhuuu,vad jobbigt då.

Allt det där spelar ingen som helst roll. Roman Polanski våldtog en 13-årig flicka. Han var en vuxen man som visste att det han gjorde var fel. En vuxen man som dessutom undvikit USA i många år för att undvika att bli gripen. Alltså, inte bara har han våldtagit ett barn, han har är dessutom en som håller sig undan lagen, en flykting helt enkelt, vilket även det är ett brott.

Döm idioten och döm honom hårt. Det finns inga ursäkter för sådana här människor. Bra gjort av Schweiz helt enkelt.

Läs mer i den här artikeln. Tack Öz för länken!

1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 -


Skriv en kommentar

Och här har vi den andra artikeln som fick mig att reagera:
www.pastemagazine.com/articles/2009/10/woody-allen-david-lynch-martin-scorsese-sign-petit.html

Känns jävligt konstigt att läsa.

· Svar till Özgür Kurtoglu (www.whatsupsthlm.se/worldsapart)

Håller med... tydligen vet de inte om (eller är ointresserade) av vad folk i allmänhet tycker. Inte ett smart karriärsdrag av dem.
Eller så har de inte rent mjöl i påsen själva och rättfärdigar Romans beteende för att må lite bättre.
Som du säger... känns riktigt skumt att läsa det där...

Kan inte för mitt liv förstå hur en vuxen människa kan förstöra en annan människas sexliv-liv för sina egna perversa lustar. Man mår för jävla dåligt att bli utnyttjad och har oerhörda skuldkänslor och självmordstankar samt många gånger svårt att etablera en normal relation med en partner. De skulle vara offentligt kastrering på idioter som dessa.

· Svar till Madde

Precis. Det jag stör mig på är alla kändisar som backar upp honom. Skrämmande.

Det är ju en del kostigheter med denna story.
Jag försvarar absolute inte Polanskis handlande, men varför nu plötsligt dra detta upp igen. Tydligen är inte offret intresserad av detta heller, vilket man ju förstår.
Men hur fan kunde han bo i Frankrike utan att bli utlämnat? Finns det inget avtal USA/Frankrike?
Han kan väl knappast ha blitt fransk medborgare direkt efter han flydde dit.

· Svar till JB

Hmm... dra upp och dra upp... killen har ju hållit sig undan.

Woody Allen...oj det var ju väldigt förvånande.

· Svar till Guran

Hahaha... nej. Gamle Woody.... adopt ´em... marry ´em.

En världkändis som Roman Polanski håller sig inte undan.
Han har ju flashat med sina hus och lägenheter i Paris och Gstaad i åretal och varit på olika tillställningar, så det var ju ingen tvivel om vart han befann sig.

· Svar till JB

men att lagligt ta honom är en annan sak.

Blev jäkligt irriterad på en av grejerna med den här historien. Du tog upp den i texten ovan. Just det här med att han trodde hon var äldre. VA FAN!!! Hon var 13. Hur mycket äldre kunde hon sett ut?! 15? 16? Han var 40! Jävla peddo. Skicka honom hem till Polen för där kastrerar dom honom förhoppningsvis...

Skrämmande att någon kan stödja honom. Om det så hade varit min bästa vän, hade jag föraktat handlingen våldtäkt! Offret måste få upprättelse i en domstol, och förövaren få det straff lagen utdömmer. Om man sedan som vän väljer att förlåta och stötta (om nu förövaren ångrar sig och ber om förlåtelse) så är det upp till var och en, men att blunda fö... Visa hela »

Och spelar det någon roll hur gammal hon var? Hon sa NEJ!

· Svar till Geniusloci

Nej... givetvis inte. Men det blir liksom värre med barn.

Det känns mycket trist att juden och pedofilen Roman Polanski kan köpa sig fri från något med tanke på han har erkänt motsvarigheten i Sverige, våldtäkt mot barn med tanke på våldtäksmannen var 44 och den lilla flickan var 13 så även om hon "var med på det" så borde en 44-årig man som han var då veta bättre. Ni som försvarar denna pedofil kan ni fråga er tänk om det hade... Visa hela »

· Svar till Amanda

Din dumme fan. Att han är jude har inget med saken att göra.

Sedan ser jag att du länkar till Radioislam. Betrakta dig som bannlyst från den här bloggen.
Idiot.

JB:Han är född i Paris, familjen flyttade till Polen när han var 3. Jag har för mig att Polanski har besökt Sverige under de åren han varit efterlyst i USA, men Sverige utlämnade honom inte. Är det någon som har koll på detta med utlämningsavtal, vilka länder har utlämningsavtal till varandra?

"Det känns mycket trist att juden och pedofilen Roman Polanski kan köpa sig fri"

Vad fan har det med saken att göra att han är jude? Usch vad jag hatar äckliga dolda agendor.

· Svar till Alimantado

Det har inget alls med att han är jude att göra. Det har enbart med att göra att han våldtog ett barn. Basta.

Hahaha, radioislam är ju helt sjukt skrattretande. De börjar med att skriva att hemsidan är Sveriges ända sant antirasistiska men sedan går de över till att beskriva hur hemsk sionismen är och att sionismens förespråkare sitter på toppmaktpositioner runt om i hela världen. Sen går resten av hela hemsidan ut på att svartmåla judar. Jätte antirasistiskt - verkligen! Snacka om att äga sig själv!!!

Tack Pezster för att du håller slingan till relevant diskussion!

"Blandar ihop äpplen och päron". Lagför "nissen".

Att R.P. kommer från Polen och är jude har inget med saken att göra, men att Roman P är just en jude ger om inte annat våldtäktshistorien en extra "krydda".

· Svar till Rainer

Va? Varför?
Är det bara jag som inte fattar!?!?

Nä, fattar inte heller. Låter rasistiskt i mina öron.

· Svar till Geniusloci

Eller hur! Vissa människor... man blir liksom trött.

Rasistkrydda...marknadsför Santa Maria det?

Alla manliga och kvinnliga pedofiler borde tvingas bära Burka som en symbol för att de accepterar en människoförnedrande livsåskådning baserad på en satanistisk s.k. "Religon".
Svenne

Kommentera