Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!
100 Point Challenge

100 Point Challenge är en kombination av quiz och sightseeing. Här får man dela in sig i lag och upptäcka Göteborg på ett annorlunda sätt, genom att svara på frågor och lösa uppgifter med hjälp av en polaroidkamera.

Ett vandrande quiz, så kan man beskriva 100 Point Challenge som finns i flera länder och städer. Spelet är anpassat för både turister och lokalbor; det finns nämligen olika nivåer beroende på deltagarnas förkunskaper. Kanske är man helt ny i stan, på besök eller en inbiten local. Såväl stora som små grupper kan testa utmaningen, och det passar även bra för företag som vill aktivera sig och testa sina kunskaper kring staden samtidigt som man får tävla i lag.

Det finns tre olika former som quizzet kan göras i. Dels går det att boka in sig med sig gäng på en privat quiz med sightseeing, eller så kan man boka en offentlig quizgrupp som alla kan vara med i. Företag kan även boka en särskild teambuilding-variant. Quizet går ut på att ta sig runt genom staden genom att svara på frågor, som till exempel rör historiska personer och platser, men också genom att lösa uppgifter och använda en polaroidkamera som delas ut till varje lag. Först in och flest poäng vinner.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

TÀnk pÄ att det Àr viktigt att skriva en Àrlig recension. Om du pÄ nÄgot sÀtt Àr kopplad till företaget sÄ bör du avstÄ frÄn att recensera. Se vÄra riktlinjer hÀr.

Ärlighet varar lĂ€ngst!

Avbryt
Bli den första att recensera 100 Point Challenge!

Användarbilder på 100 Point Challenge

Lägg till bild
Bli den första att lägga till en bild