Göteborgs Vinkällare

inga betyg
Mat- och dryckes-aktivitet
Göteborgs Vinkällare
inga betyg
Göteborgs Vinkällare i en mening: Medlemsklubb med vinförvaring och vinprovningar på olika teman

En resa genom vinets universum

På Götabergsgatan 22, ett par trappsteg ner från markplan, kan du djupdyka i vinets värld, socialisera med andra vinfantaster och även förvara dina egna flaskor i optimala lagringsförhållanden. I hemtrevliga lokaler med vardagsrumskänsla arrangerar Göteborgs Vinkällare vinprovningar på olika teman, samt driver en medlemsklubb som välkomnar såväl noviser som erfarna vinkännare. 

Att det är vin som står högst i kurs i de rustika källarlokalerna råder det ingen tvekan om. Längs väggarna löper mängder av vinfack, varav de allra flesta är fyllda med etiketter från regioner och producenter världen över. Facken, som rymmer upp till 100 flaskor och tack vare miljövänlig bergkyla ger en perfekt lagringsmiljö, kan disponeras av medlemmar i Göteborgs Vinkällares medlemsklubb. Ett medlemskap som även innefattar möjlighet att när som helst under öppettiderna kila in och njuta av sitt eget vin tillsammans med ost, chark och andra godsaker från bistroköket, rådgivning vid inköp och försäljning av vin, samt olika aktiviteter och medlemskvällar. 

Vill du riktigt förkovra dig i vinets spännande värld kan du delta i Göteborgs Vinkällares kurser och provningar, som sker under ledning av kunniga sommelierer. Tillsammans med likasinnade lär du dig allt inom teman som vin och ost i kombination, champagne, bubbel och olika vinregioner. En aktivitet som passar lika bra till kick-offen som möhippan, svensexan och födelsedagsfesten – eller om du helt enkelt vill briljera med dina vinkunskaper på nästa middag. 

Kontaktinformation

Besökarnas bilder från Göteborgs Vinkällare Bilder

Recensioner av Göteborgs Vinkällare

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
Bli den första att recensera Göteborgs Vinkällare!

Kontaktinformation

Representerar du Göteborgs Vinkällare?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Frågor och svar

Vilka typer av aktiviteter finns på Göteborgs Vinkällare?

På Göteborgs Vinkällare hittar du bland annat:

  • Mat & Dryck

Var ligger Göteborgs Vinkällare?

Göteborgs Vinkällare ligger på Götabergsgatan 22, 411 34, Centrum.