Biljardpalatset

inga betyg
Biljardhall
Hemsida
Biljardpalatset
inga betyg
Hemsida

På anrika Biljardpalatset kan du utmana vännerna, familjen eller kollegorna i både biljard och shuffleboard. Du hittar även biljardpalatsets restaurang, BP Brasserie, där du kan boka olika menypaket i samband med din aktivitet eller komma förbi för en bit mat från à la carten. Vill du bara ta ett glas kan du slå dig ner i vinbaren, som bland annat serverar viner från Biljardpalatsets vinkällare.

Biljardpalatset har funnits på Göteborgs biljardkarta ända sedan 1984. Här hittar du hela 30 biljardbord och 19 shuffleboards där du kan utmana ditt sällskap i ett rafflande parti. Biljardborden är av internationell tävlingsstandard, och har dessutom blivit signerade av många av biljardens världsstjärnor. Alla shuffleboards håller lika hög standard som biljardborden, och är utformade så att du kan spela på samma sätt som proffsen.

För sällskap på fler än åtta personer finns det möjlighet att boka olika paket med aktivitet och middag, där ett parti biljard eller shuffleboard kombineras med en middag i Biljardpalatsets restaurang, BP Brasserie. Här bjuder menyn på smaker från Medelhavet, med favoriter som bland annat grillad entrecôte och bouillabaisse. På vinlistan finns ett brett urval av viner från Biljardpalatsets vinkällare som rymmer över 220 olika unika viner. Vill du bara ta ett glas och skåla för segerns sötma, kan du göra det i vinbaren på entréplan.

För dig som spelar ofta erbjuder Biljardpalatset olika medlemskap – Club Napooleon för dig som är en inbiten biljardfantast och Göteborgs Shuffleboardsällskap för dig som älskar shuffleboard – där du som medlem spelar för fördelaktiga priser. Du kan även anordna olika företagsevent på Biljardpalatset, med både aktiviteter och middagspaket.

Föreslå ändringar

Användarbilder från Biljardpalatset Användarbilder

Recensioner av Biljardpalatset

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
Bli den första att recensera Biljardpalatset!