Dröm sött på Riverton Hotel under Halloween!

Äntligen höstlov, och en vecka full av aktiviteter och familje-mys. Varför inte passa på att kombinera det bästa av två världar, och checka in på hotell med hela familjen, för att sedan gå all in på Liseberg. Missa inte när Hotel Riverton och stans läskigaste nöjespark laddar upp för en vecka fylld av spindelnät, hasande fotsteg och skumma typer i varje hörn. Sov gott...

Novemberlovet är här, och inte nog med det. Halloween sätter skräck i hela Göteborg, och i Liseberg i synnerhet. För att den där ultimata lov-känslan ska infinna sig, vad passar då inte bättre än en hotellövernattning med efterföljande besök i nöjesparken? På Hotel Riverton sover du sött i nybäddade sängar, käkar grym hotell-frulle och laddar upp för en heldag på ett skräckinjagande nöjesfält. För den som inte nöjer sig med att spöka i hotell-korridorerna, håller hela 30 olika åkatraktioner och nervkittlande berg- och dalbanor öppet i parken, för alla bus och godissugna ungar.

För den som inte vågar sova, eller för en och annan kvällspigg förälder, kanske ett besök på View Skybar & Restaurant kan fresta.
Läs mer om höstlovspaketet här.