Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

View Skybar & Restaurant

3,0 • 3 recensioner
View Skybar & Restaurant

På tolfte våningen i Hotel Riverton bjuder hotellets restaurang och skybar på svårslagbar panoramavy. Sippa på en prisbelönt drink eller prova någon av de fusion-inspirerade rätterna medan du tar in utsikten över Göteborgs hamninlopp.

Du behöver inte vara hotellgäst för att ta dig upp de tolv våningarna till View. Här bjuds det, som namnet antyder, på spektakulära vyer i kombination med mat och dryck för de flesta tillfällen – från romantiska middagar till konferenser och julbord. Den som är hungrig kan ta del av en säsongsanpassad à la carte-meny med moderna smaker från både Europa och Asien och kombinera med vin från en bred vinlista. I baren blandas prisade drinkar på färska råvaror av innovativa mixologer, de har även ett stort utbud av svenska och internationella ölsorter.

Lördagar ägnas åt afternoon tea med färska scones, croissanter, tunnbrödsrullar och andra uppdukade smakupplevelser. Bortsett från utvalda tesorter erbjuds bubbel för en extra lyxig fikastund. Intill hittar du även restaurangen Riverside som serverar frukostbuffé hela veckan. Restaurangen går även att hyra för upp till ungefär 200 gäster, och under större evenemang kan den kombineras med kongresshallen intill. Ett tips för den som exempelvis vill kunna roa sig på dansgolvet.

Se även Hotel Riverton

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
18 nov 2018

Väldigt fint! Lite lyxig känsla, där du får en padda att välja din drink på.
Dock dyrt för sådära drinkar. Utbudet kan förbättras.

15 aug 2019

Underbar atmosfär, känsla och stans bästa utsikt!👍

6 apr 2018

För dyra priser, enligt MIG!