View Skybar & Restaurant

3,5
4 betyg
Restaurang
Skybar
Hemsida
Instagram
View
3,5
4 betyg
Hemsida
Instagram

På tolfte våningen i Hotel Riverton, med fönster från golv till tak, hittar du View Skybar & Restaurant. Här kan man sippa på en prisbelönt drink i baren eller njuta av à la carte-menyn till en svårslagen utsikt över Göteborgs hamninlopp.

Du behöver inte vara hotellgäst för att ta dig upp de tolv våningarna till View. Här bjuds det, som namnet antyder, på spektakulära vyer i kombination med mat och dryck för de flesta tillfällen. Närheten till havet gör sig påmind i menyn där väl utvalda råvaror från västkusten står i fokus. Köket hämtar inspiration från just västkusten och kombinerar råvarorna, som i största möjliga mån är lokala och ekologiska, med internationella influenser. Menyn skiftar därför efter säsong, beroende på tillgänglighet.

På utvalda lördagar serveras afternoon tea. Då kan man njuta av nybakade scones, snittar, delikata bakverk och noga utvalda teer och champagne – perfekt när du vill skämma bort dig själv eller någon du tycker om.

Föreslå ändringar

Användarbilder från View Användarbilder

Recensioner av View

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
18 nov 2018

Väldigt fint! Lite lyxig känsla, där du får en padda att välja din drink på.
Dock dyrt för sådära drinkar. Utbudet kan förbättras.

6 apr 2018

För dyra priser, enligt MIG!

15 aug 2019

Underbar atmosfär, känsla och stans bästa utsikt!👍

13 dec 2021

Så tycker pressen

Göteborgs-Posten

· 3 av 5 · 2017-04-01

“Restaurangen har utan tvekan en av de bästa utsikterna i Göteborg.”