Hästfest i stan när Gothenburg Horse Show intar Svenska Mässan

I slutet av februari fylls Svenska Mässan med allt för den hästintresserade. Under fyra dagar mellan 22-26 februari utgör mässan Norra Europas största mötesplats för allt som har med hästar att göra. Ta del av allt från ridsport till fartfyllda uppvisningar i paddocken och shoppa allt inom häst- och ridsportsutrustning.

Älskar du hästar och ridsport är EuroHorse mässan för dig. Ta med dig en morot i fickan och bege dig till ett fullspäckat schema under mässans fyra dagar. Här träffar du andra hästtokiga och kan dessutom lära dig mer om utbildningar, rasföreningar, avel och svensk hästnäring.

Bland annat kan du ta del av det gedigna padockprogrammet, som uppdateras hela vägen fram till mässans start. Kolla in den senaste och tionde grenen inom Svenska Ridsportförbundet - Reining, en typ av westernridning. Träffa Helene Hokkanen som tillhör spetstruppen i Svenska Landslaget, och se när hon och hennes tävlingshästar visar upp grenen under både fredag och lördag.

Polishästar, Sveriges Lantbruksuniversitet och Winnie, den lilla ponnyn från ATG-reklamen, för att bara nämna lite av vad som kommer att dyka upp under årets upplaga av Gothenburg Horse Show 2017. För den hungrige finns det gott om matställen inne på mässan, och för den som vill ta en paus utanför området hittas restauranger som Project, Holy Cow Brgr's & Stuff och Spoton Sportsbar i närheten.

Läs mer och köp biljetter på EuroHorse