No waste dinner på Riccardo Cibo E Vino

No waste dinner på Riccardo Cibo E Vino

Aurora Holm, Skribent SE, Thatsup Aurora Holm, Skribent SE, Thatsup
Aurora Holm

Hur kan restauranger jobba mer hållbart? Det tar Riccardo Cibo E Vino och Majornas Matfabrik reda på nästa vecka. Som ett led i att göra restaurangbranschen mer hållbar går de ihop för ett samarbete under en kväll.

Tillsammans samarbetar de under en kväll i hållbarhetens tecken. Den 30 november serveras autentiska italienska rätter gjorda på svenska, ekologiska råvaror från småskaliga producenter i Göteborg på Riccardo Cibo e Vino i ett koncept som de kallar No Waste Dinner.

Jazzmiddag 29 november

Dagen innan, den 29 november, värmer Riccardo upp med en jazzmiddag på restaurangen. Då står friterade zucchiniblommor med tomatsås, ost och charkuterier på menyn. Till detta spelas ljuva toner av latin jazz och jazziga rythm blues.

Boka bord för att säkra din plats för kvällarna.

Tipsa oss

Tycker du att vi har missat något i artikeln?

Vi på Thatsup har lång erfarenhet av att guida våra läsare till stans guldkorn. Sedan 2008 har våra redaktörer skrivit initierade guider till bland annat restauranger, barer, caféer, hotell och frisörer. Våra guider består av handplockade tips baserade på vår lokalkännedom och de uppdateras bland annat med hjälp av vår fokusgrupp där vi gemensamt diskuterar urval och innehåll. Vi arbetar ständigt med att inspirera och ge dig bästa möjliga upplevelse, var du än är och vad du än letar efter.