Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Riccardo Cibo E Vino

3,8
4 betyg
Redigera Riccardo Cibo E Vino

Med anor från norra Italien och Rom, erbjuder denna källarkrog rustika rätter från nämnda distrikt, mitt i Vasa. Riccardo Cibo E Vino är vad man på italienska kallar en osteria, på svenska värdshus. I Italien brukar detta innebära en relativt sparsmakad meny med traditionella rätter och viner. Här hittar du exempelvis pastarätter och pizzasorten pinsa.

Kliv in på Riccardo Cibo E Vino och känn dig som hemma. Rustika detaljer möter moderna inslag som skapar en avslappnad, familjär och romantisk atmosfär. På menyn hittar du genuina italienska klassiker som bruschetta, risotto, carbonara, kött och fisk samt pinsa – en speciell pizza gjord på deg som består av gamla korn samt ekologiskt ris, soja och durumvete. Från baren serveras italienska viner, öl och drinkar. Här kan man stanna till på en aperitivo, italiensk AW, med ostar och charkuterier.

Bakom det italienska värdshuset hittar du en italiensk familj som en gång begav sig från sitt hemland för att landa i Göteborg. Deras dröm var att öppna en restaurang med genuina smaker tillagade på äkta råvaror, utan kompromisser. Här värnar man om hög kvalitet, med kött från noggrant utvalda slaktare i Lombardiet, ost direktimporterad från Sardinien och tryffel från Alba i Piemonte och Toscana.

Det går även att boka en hel matsal, beställa catering eller gå på pastakurs med Riccardo Cibo E Vino.

Användarbilder på Riccardo Cibo E Vino Visa alla

  • Lägg till bild

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
24 jul 2021

En charkbricka med dryck på den smala trottoaren blev en sämre upplevelse än att sitta hemma på balkongen. Vi severades en charktallrik utan någon mer förklaring om att brödet låg under allt annat. Tycker nog att 90kr för 4 skivor bröd var hutlö... Visa hela »

24 okt 2021

Listad i: Restauranger
25 nov 2022

17 nov 2022

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.