Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Bar Amuse (Hotel Pigalle)

Boutique-hotellet Pigalle har mycket att erbjuda. I lobbyn hittar du den stämningsfulla baren med sina djupa och möblerade fönsternischer. Charkuterier, ostar och andra delikatesser kan avnjutas till det du väljer i glaset. Barens blankpolerade, gröna stenyta blir bakgrund för stilleben i form av flaskor, ostkupor och blommor. Hit kommer du för en skön stund i lugn och ro, eller för att fira in helgen med barens fredagsafterwork från klockan 17. Har du middagsplaner så finner du Restaurant Atelier högst upp i hotellet.

Användarbilder på Bar Amuse (Hotel Pigalle) Visa alla

  • Lägg till bild

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
4 dec 2018

Har aldrig blivit besviken efter ett besök på Bar Amuse! Varit på middag några gånger och dem har ett bra utbud av vegetariska rätter bland annat, och det är alltid väldigt vällagat och gott ☺️ Men det är absolut lika mysigt att bara sitta nå... Visa hela »

14 feb 2018

cocktails i världsklass. Passar perfekt för Aw-häng

27 maj 2015

Nu har jag förvisso bara tagit en öl här, men miljön i kombinationen med det förträffliga bemötandet ska kräva riktigt dåliga drinkar/mat för att jag ska sätta ett lägre betyg en en fyra. Ser fram emot att få testa mer nästa gå... Visa hela »

Listad i: Göteborg
10 feb 2018

Underbar miljö o fantastiskt engagerad personal....😃

14 nov 2018

Jag smiter gärna in här för ett glas vin eller en GT lite när som helst. Perfekt för lite shoppingvin eller en aw.

Gillar skarpt att de har ett litet sortiment av alkohol och min favorit-gin från Stockholms Bränneri

2 jun 2015

Här mår jag riktigt bra. Fantastiskt skön miljö att sjunka ned i, lite som att landa i någon välbärgad onkels gamla rökrum eller bibliotek. Perfekt när fötterna är trötta efter en dag av shopping, eller när man behöver fly undan... Visa hela »

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.