Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Bar Amuse (Hotel Pigalle)

4,5 • 4 recensioner
Bar Amuse (Hotel Pigalle)

Om Brunnsparken verkar bistert vardaglig, då kanske ett besök på boutique-hotellet Hotel Pigalle kan bota tristessen. På entréplan döljer sig lobbybaren Bar Amuse, där man kan ägna sig åt smakfulla förfriskningar och drömma sig bort till en svunnen tidsepok.

Väl inne i baren är det lätt att glömma både tid och rum. Välj sittplatserna i de djupa fönsternischerna, där du kan gömma dig innanför de rundade ryggstöden. Den långa Chesterfield-soffan i rummets ena ende bjuder in till riktiga långsittningar. Härifrån har du koll på allt som sker både i baren och utanför på gatan.

Väggarnas snirkliga gobelängtapeter ramar in rummen, som uppmanar till dekadens och äventyrliga möten. Här smiter du in på dagen för en kopp kaffe, eller en kall när jobbdagen nått sitt slut. Förutom en noga sammansatt vinlista och ett helt gäng öl på fat och flaska, kan du låta dig frestas av tilltugg i form av kallskuret, ostar och varför inte ställets egna chips. På fredagar arrangeras afterwork från klockan 17.

Material som sammet, polerad sten, mässingsdetaljer och mjuka mattor sätter atmosfären i denna mytomspunna hotellbar. Här kan du även börja kvällen för att sedan fortsätta med en lyxig middag på restaurangen Atelier fyra våningar upp. Annars fungerar baren bra för den som vill ta igen sig i efter en utmattande dag på stan, eller ha ett romantiskt möte i all hemlighet.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt

cocktails i världsklass. Passar perfekt för Aw-häng

Underbar miljö o fantastiskt engagerad personal....😃

Här mår jag riktigt bra. Fantastiskt skön miljö att sjunka ned i, lite som att landa i någon välbärgad onkels gamla rökrum eller bibliotek. Perfekt när fötterna är trötta efter en dag av shopping, eller när man behöver fly undan... Visa hela »