Wine Mechanics Slakthuset

4,2
6 betyg
$$$
Vinbar
Hemsida
Instagram
Wine Mechanics
4,2
6 betyg
Hemsida
Instagram

Wine Mechanics kan stoltsera med att vara Göteborgs, och antagligen Sveriges, första "urban winery". Det är precis vad det låter som - vintillverkning i urban miljö. I det gamla slakthusområdet i Gamlestan framställer man vin och i restaurangen strax intill är alla välkomna att prova de urbana vinerna i industriell miljö. Till det kan man käka ostron, ost, chark eller andra tilltugg.

Föreslå ändringar

Recensioner av Wine Mechanics

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
21 aug. 2021

Borde vara en vinälskares paradis, men väntetiden var lång under hela måltiden tyvärr. Maten var ok, men vi valde nog fel viner och får ge stället ett nytt försök länge fram.
Mycket goda ostar och väldigt mysigt inredning. Ligger lite sku... Visa hela »

26 juni 2022

Supertrevlig restaurang med vällagade rätter och riktigt trevliga viner. Massvis med odlarchampagne som komplement till Wine Mechanics egna viner.

Udda placering i gamla slakthusområdet i Gamlestan. Lokalerna inrymmer även deras vintillverkning.

20 feb. 2022

Kul att kunna testa sig igenom deras egna viner på glas. Vi var 5 personer och tog in samtliga tre förrätter att dela på, mycket goda! Inom sällskapet lyckades vi även täcka in samtliga tre varmrätter på menyn. Alla var nöjda och tyckte det var go... Visa hela »

3 juni 2020

Så himla mysigt! Och hemskt trevligt vin! Inte fullpott då jag inte kan uttala mig om maten, men det verkar inte heller lämna någon besviken. Lite jobbigt att ta sig från stan.

16 nov. 2018

Grymma Vinrestaurangen ever! Så mysigt! 🐝🐝🐝🐝🐝/5 👊🏼👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼

26 sep. 2023