BodyBuddy

4,5
2 betyg
Café
Hälsoinriktad restaurang
BodyBuddy
4,5
2 betyg

Hälsocaféet som tog stockholmarna med storm hittas nu även i Göteborg, på Masthuggskajen. Hos BodyBuddy lyder devisen: god mat kan vara hälsosam. Här serveras näringsrik mat med färska ingredienser i form av exempelvis bowls och sallader.

I helt nya lokaler längs Masthuggskajen, nära till kontorslokaler, verksamheter och bostäder – endast en kort promenad från Göteborgs centrum – hittas stadens första BodyBuddy. Här finns stora ljusa ytor som välkomnar många sällskap som vill äta frukost, ta en lunch, köpa med sig något på vägen eller stanna länge.

Menyn är säsongsbaserad och består av hälsosam mat för hela dagen, tillagad på färska råvaror utan raffinerat socker, gluten eller laktos. Inspirationen hämtas från världens alla hörn, med inslag från bland annat Indonesien och Bali.

Här finns olika sorters kaffe, hälsoshots, juicer och smoothies, kokosvatten, lemonader och kombucha. På frukostmenyn, som går att beställa hela dagen, hittar man bland annat smoothie bowls, avokadomackor och kall gröt. Söker man något mer matigt finns en lunchmeny med sallader, grytor och hälsotallrikar. Sugen på något sött? Hur låter inte bananbröd med jordnötssmör eller choklad-cookie då? Självklart fritt från socker.

Brunchmenyn beskrivs bäst som en blandning av allt. Här finns exempelvis våfflor för den som gillar något sötare, kokosyoghurt med granola för den som vill ha något lättare och kyckling-, mango- och avokadobowl för den som söker något mättande.

BodyBuddy erbjuder även catering av fika.

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
4,5
2

Recensioner av BodyBuddy

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt

Fantastiska sallader!!

Blev så glad när jag fick nyheten att Bodybody skulle öppna i Göteborg då jag besökt dem i Stockholm några gånger tidigare. Jag har varit där många gånger sedan de öppnade och tycker verkligen att du borde testa denna pärla om du...

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
4,5
2

Representerar du BodyBuddy?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Frågor och svar

Vilken typ av mat serveras på BodyBuddy?

På BodyBuddy serveras bland annat:

  • Sallader
  • Hälsoinriktat
  • Veganskt
  • Internationellt

Serverar BodyBuddy lunch?

Ja, BodyBuddy har lunchserveringar.

Finns det veganska rätter på BodyBuddy?

Ja, BodyBuddy erbjuder veganska rätter.

Var ligger BodyBuddy?

BodyBuddy ligger på Masthamnsgatan 21, 413 27, Linné. I närheten ligger Tredje Långgatan.