Frisörer som är bra på hårförlängningar i Göteborg

Drömmer du om långt och tjockt hårsvall, men saknar hårkvaliteten och tålamodet? Som bekant kan det ge en alldeles särskild kick att förnya sitt hår. Hårförlängningar, eller extensions, är ett roligt och idag relativt enkelt sätt att göra en stor förändring med hjälp av löshår. För dig som vill göra en hårförlängning i Göteborg finns det flera salonger som är specialiserade på just extensions och hårförtjockning av olika slag. Här har vi samlat de allra bästa.

Fler frisörguider:

Kokoro

Kungsgatan 9C, Centrum/Kungshöjd

Trendkänslig salong med holistiskt tankesätt

Kokoro är det japanska tecknet för hjärta, tanke och själ – tre olika men tätt sammanflätade betydelser. Det är när alla tre delarna är balanserade och lugna som kokoro uppstår – känslan i kroppen när allt känns rätt. Det är med den här inställningen som gänget på Kokoro arbetar med hår och mode. Frisörerna här är experter på olika typer av extensions och lägger stor vikt vid att hålla sig uppdaterade när det kommer till nya och innovativa hårtrender. För att hitta rätt typ av behandling för just dig är det bara att svänga förbi eller slå en signal för en konsultation. 

Lobh Studios

Rosengatan 2, Linné

Hairtalk extensions och annat kul

Lisbeth på Lobh Studios har som ambition att skapa en samlingsplats vare sig man kommer på besök för att få en behandling eller bara vill titta förbi på en kaffe. Vill man inte ta del av någon behandling kan man spana på konst och kanske shoppa något litet. Är det en hårförlängning du söker har du även där hittat rätt.

New Hair Extensions

Eklandagatan 62 C, Centrum/Johanneberg

Specialister på extensions

New Hair Extensions har hårförlängningar som sin stora passion. Salongen är specialiserad på just extensions och arbetade länge enbart med detta. De använder sig av äkta indiskt hår som blandas upp med det egna håret på ett naturligt, hållbart sätt. Hårstråna är rättvända enligt remy-metoden för trasselfritt hår.

Rapunzel of Sweden

Drottninggatan 69, Centrum

Störst i Sverige på hårförlängningar

Rapunzel of Sweden har sedan starten 2007 varit en av de största leverantörerna för äkta, högkvalitativt löshår. I Göteborg finns en av Rapunzels få salonger. Här kan du antingen köpa löshår som du sedan själv sätter i, eller boka en tid för insättning eller färgning av ditt löshår. Rapunzel of Sweden använder sig av flera olika metoder och du får först en konsultation där du får reda på vilken metod som passar din hårtyp och dina önskemål bäst. 

Ansa

Kristinelundsgatan 1, Centrum

Kvalitetshår och unik fästmetod

Ansa erbjuder de flesta typer av klippningar och hårbehandlingar, men satsar lite extra på hårförlängning och hårförtjockning. Ansa använder sig enbart av Great Lengths, som kommer från indiska kvinnor som donerar sitt hår i en religiös ritual. Alla pengar går till välgörande ändamål. Detta hår är något dyrare, men enligt Ansa det allra bästa och det som håller längst. Håret fästs med ultraljud och lufttryck. Det gör att ditt eget hår inte behöver komma i kontakt med värme och det är därför en mycket skonsam metod. Inklippning av löshåret, så att det naturligt går ihop med ditt eget hår, ingår i priset. 

  • Prisexempel: Fullförlängning från ca 7 500 kr, slingor från ca 75 kr/styck

Björn Axén

Postgatan 26-32, Centrum

Lång erfarenhet och hög trendfaktor

Frisörproffsen på Björn Axén har lång erfarenhet av hårförlängningar. Här används alltid äkta hår som sedan fästs med hårets eget protein, keratinvax. En annan metod som används är tapehår, där slingor istället tejpas fast och snyggt smälter in med ditt eget hår. När du bokar en hårförlängning ingår alltid en kostnadsfri konsultation. Björn Axén erbjuder även feather extensions, små fjädrar som fästs i håret för en cool, lite bohemisk look. Trenden har setts på stjärnor som Beyoncé och Hilary Duff och sprider sig som en löpeld. Björn Axén erbjuder ett stort antal olika färger och mönster. 

  • Prisexempel: Fullförlängning från ca 6 640 kr, enstaka slingor från ca 90 kr

Genius Scissors by Shadi

Friggagatan 14, Centrum

Hårgenier som skapar en känsla av lyx

På Genius Scissors by Shadi vill frisörerna ge dig en lyxkänsla utöver det vanliga; här utlovas en frisörupplevelse som sträcker sig bortom enbart behandlingen i sig. När det kommer till hårförlängning och hårförtjockning erbjuder salongen tre olika metoder: Beverly Hills-ringar, keratin-extensions och tape-extensions. Enbart äkta hår av hög kvalitet används för behandlingarna. När du bokar en hårförlängning eller hårförtjockning ingår alltid två konsultationer liksom klippning, tvätt, fön och styling.