Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Kokoro

5,0 • 36 recensioner
Kokoro

Kokoro är benämningen på det japanska tecknet för hjärta, tanke och själ. Tre olika ting, men ändå tätt sammanflätade. Utifrån dessa tre ord jobbar teamet på salongen Kokoro för att ge sina kunder det bästa i form av hårvård. Salongen drivs sedan 2011 av Johanna, som tillsammans med sina kollegor levererar det senaste inom rådande trender.

- Vi vill att alla ska känna sig väl omhändertagna här på Kokoro. Vi som jobbar här är som en familj, och våra kunder är en del av den familjen, säger Johanna.

Salongen är bland annat specialiserad på hårförlängningar och jobbar med flera olika typer av extensions för att kunna ge kunderna vad de önskar. Dessutom har teamet även full koll på färg, och vill du fixa fransar och bryn på samma gång är det bara att säga till. För att kunna hålla hög nivå och ha koll på trender och tekniker genomgår teamet både utbildningar och åker på olika branschmässor.

Även om salongen har hög trendfaktor finns här även kapacitet att ta hand om klassiska tillställningar såsom brud- och baluppsättnigar, makeup och feststyling.

I butiksdelen på gatuplan hittar du allt från coola solbrillor till utvalt mode och accessoarer, samt hårvårdsprodukter från välkända brands, bland annat Mr Smith.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
18 apr 2018

Alexandra fixade mitt slitna hemmafixade hår och jag fick en skitsnygg färgning och hon klippte till allt det slitna så nu är mitt hår friskt & snyggt igen!!! Tack❀

Härlig salong med trevlig personal!!

1 mar 2019

Lyckades genom denna sida genom Recensioner hitta Alexandra på KOKORO då min frisör skulle flytta från GBG.

Har en del dåliga erfarenheter från tidigare frisörbesök långt bak i tiden, så är extremt selektiv. Får så lä... Visa hela »

Listad i: Hairdresser
16 dec 2018

Mysigare ställe får man leta efter! Stans bästa frisörsalong med personal som får en att känna sig som hemma. Jag brukar klippa mig hos Wilma som aldrig gjort mig hittills, en riktig stjärna om ni frågar mig!

17 feb 2019

Bästa salongen! Efter flytt till Örebro och några misslyckade försök att byta salong till en närmre belägen i den nya hemstaden, pendlar jag nu till Göteborg för mina frisörbesök. Någon jämförbar salong med Kokoro finns inte. Al... Visa hela »

17 feb 2019

Längtar alltid efter ett besök hos kokoro! Går gos Alexandra och jag får alltid ett snyggt fixat hår. Alla är så trevliga och ger bästa service. Alex är grym på färg och vad som passar en. Behandlar håret med hög kvalitét,... Visa hela »

15 feb 2019

Bäst stället! Aldrig känt mig så hemma, omhändertagen och välkommen. Soft, avslappnad, proffsigt. Kärlek <3

3 nov 2018

Bästa av det bästa! En känsla av lyx som blandar sig med ett varmt välkomnande och proffsiga stylister! Man är i trygga händer, blir snygg som f-n och har det bara hur bra som helst på vägen!

16 feb 2019

Här blir man kungligt behandlad och jag är alltid nöjd när jag går därifrån. Mimmi är fantastiskt duktig och engagerad.

15 feb 2019

Bästa stället i stan! <3

8 jan 2019

Fräsch, mysig salong. Duktig, tillmötesgående, trevlig personal. Mycket nöjd när jag klippt mig hos Wilma.

21 dec 2018

Kokoro är magiskt! Lätt bästa salongen i Göteborg! Har varit stammis hos Johanna sedan långt innan Kokoro och hon är grym på färg!

21 dec 2018

Helt fantastisk salong där man känner sig som hemma. Jag hår hos Johanna och är lika nöjd varje gång.

22 jun 2017

Helt fantastisk salong från det att man stiger in tills man lämnar. Härligt, vänligt och proffsigt.

25 jan 2019

Mycket professionella och engagerade frisörer, som lyssnar på kunden. Vill speciellt rikta ett stort tack till Daniel, som med stort tålamod och noggrannhet både färgade och lade folieslingor i mitt hår, ett arbete som tog över fyra timmar! Anledningen till det... Visa hela »

21 dec 2018

Trevlig personal och framför allt så är man välkommen när man har hund. 💖

22 dec 2018

Det känns som att komma hem till goda vänner- jag sitter bekväm med ett glas vin eller en köp te och en himla god choklad bit. Proffsiga styling och "hair care" tips. De bryr sig. Och det gör skillnaden. God Jul och vi ses ofta hoppas jag i 2019. Stor Jul Kramar ti... Visa hela »

3 dec 2016

Underbara människor som verkligen vet vad de gör. Jag är alltid nöjd när jag går därifrån. Jag har letat efter en salong där jag triva och blir nöjd och äntligen har jag hittat hem :)

14 feb 2018

Bästa gänget och hjärtlig atmosfär - näring för både kropp och själ!

22 dec 2018

Att komma till Kokoro, är som att stiga in på en salong i New York✹. Du känner dig hipp, glamorös och ”inne” bara genom att befinna dig i samma lokal som dessa superduktiga frisörer! Har klippt mig hos ”min” Mimmi❀ i över 10 år nu och hå... Visa hela »

21 dec 2018

Bästa bästa bästa!

Fixar mitt hår till perfektion varje gång. Hela teamet leverar fantastiskt bemötande med genuin service och stor kunskap inom yrket!

Sida 1 av 2