Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Kokoro

5,0 • 14 recensioner
Kokoro

Kokoro är benämningen på det japanska tecknet för hjärta, tanke och själ. Tre olika ting, men ändå tätt sammanflätade. Utifrån dessa tre ord jobbar teamet på salongen Kokoro för att ge sina kunder det bästa i form av hårvård. Salongen drivs sedan 2011 av Johanna, som tillsammans med sina kollegor levererar det senaste inom rådande trender.

- Vi vill att alla ska känna sig väl omhändertagna här på Kokoro. Vi som jobbar här är som en familj, och våra kunder är en del av den familjen, säger Johanna.

Salongen är bland annat specialiserad på hårförlängningar och jobbar med flera olika typer av extensions för att kunna ge kunderna vad de önskar. Dessutom har teamet även full koll på färg, och vill du fixa fransar och bryn på samma gång är det bara att säga till. För att kunna hålla hög nivå och ha koll på trender och tekniker genomgår teamet både utbildningar och åker på olika branschmässor.

Även om salongen har hög trendfaktor finns här även kapacitet att ta hand om klassiska tillställningar såsom brud- och baluppsättnigar, makeup och feststyling.

I butiksdelen på gatuplan hittar du allt från coola solbrillor till utvalt mode och accessoarer, samt hårvårdsprodukter från välkända brands, bland annat Mr Smith.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt

Helt fantastisk salong från det att man stiger in tills man lämnar. Härligt, vänligt och proffsigt.

Alexandra fixade mitt slitna hemmafixade hår och jag fick en skitsnygg färgning och hon klippte till allt det slitna så nu är mitt hår friskt & snyggt igen!!! Tack❀

Härlig salong med trevlig personal!!

Underbara människor som verkligen vet vad de gör. Jag är alltid nöjd när jag går därifrån. Jag har letat efter en salong där jag triva och blir nöjd och äntligen har jag hittat hem :)

Man blir alltid nöjd!!!

Fantastisk salong med superproffsig personal som alltid möter upp med glädje, värme och omtänksamhet. En lika härlig upplevelse varje gång!

Mysigaste stället och bästa frisörerna ✹

Verkligen Göteborgs bästa salong! Duktiga frisörer som ser till kunden och bjuder på massvis av inspiration!

Värme, energi och bara ren lyx. Man mår som en sann prinsessa och kännner sig lycklig så fort man kommer in! Proffsigt, snyggt och härligt!

Klaart bästa salongen i stan.😙

Bästa salongen!

Bästa salongen med proffsiga frisörer och en skön stämning...man trivs alltid bra på Kokoro och man är alltid galet nöjd med resultatet!!

Bästa salongen. Trevlig personal med det där lilla extrađŸŸđŸ’•

Fantastiskt ställe med grymt duktig personal. Alltid lika härligt att vara där och bli omhändertagen!

Bästa gänget och hjärtlig atmosfär - näring för både kropp och själ!