Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Kokoro

5,0
115 betyg
Redigera Kokoro

Kokoro är benämningen på det japanska tecknet för hjärta, tanke och själ. Tre olika ting, men ändå tätt sammanflätade. Utifrån dessa tre ord jobbar teamet på salongen Kokoro för att ge sina kunder det bästa i form av hårvård. Salongen drivs sedan 2011 av Johanna, som tillsammans med sina kollegor levererar det senaste inom rådande trender.

– Vi vill att alla ska känna sig väl omhändertagna här på Kokoro. Vi som jobbar här är som en familj, och våra kunder är en del av den familjen, säger Johanna.

Salongen jobbar bland annat med hårförlängningar för att kunna ge kunderna vad de önskar. Dessutom är teamet experter på både klipp och färg, och vill du fixa fransar och bryn på samma gång är det bara att säga till. För att kunna hålla hög nivå och ha koll på trender och tekniker genomgår teamet både utbildningar och åker på olika branschmässor. På salongen jobbar även två trainees, så för den som kan tänka sig en behandling som tar lite längre tid görs den noggrant och till ett lägre pris.

Även om salongen har hög trendfaktor finns här även kapacitet att ta hand om klassiska tillställningar såsom brud- och festuppsättnigar, makeup och feststyling.

I butiksdelen på gatuplan hittar du ett handplockat utbud av solbrillor från Le Specs, samt accessoarer och hårvårdsprodukter från välkända brands, bland annat R+Co.

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
16 aug 2019

Bästa stället i stan! Kan rekommendera Isabell som tog hand om mig, aldrig varit så nöjd!

25 aug 2019

Besökte Isabell på kokoro för färgning och klippning, och wow vad professionell och duktig hon var. Salongen var ren och mysig men ändå modernt designad. Kan verkligen rekommendera detta stället, Gick ut ur salongen med ett stort leende!

16 dec 2018

Mysigare ställe får man leta efter! Stans bästa frisörsalong med personal som får en att känna sig som hemma. Jag brukar klippa mig hos Wilma som aldrig gjort mig hittills, en riktig stjärna om ni frågar mig!

14 aug 2019

Fantastisk salong! Speciellt tack till Johanna som gjorde underverk med mitt hår, är grymt nöjd! Kommer komma tillbaka💜

16 aug 2019

Johanna på Kokoro är tveklöst Göteborgs bästa frisör! Proffsig, noggrann, underbar personlighet och superkunnig på färger. Mitt hår har fått en helt annan kvalitet tack vare henne. Är nu tolfte året jag går hos Johanna och kommer... Visa hela »

3 nov 2018

Bästa av det bästa! En känsla av lyx som blandar sig med ett varmt välkomnande och proffsiga stylister! Man är i trygga händer, blir snygg som f-n och har det bara hur bra som helst på vägen!

17 aug 2019

Riktigt bra ställe! Klippte mig hos Isabell och det blev riktigt bra. Rekommenderar starkt!

15 feb 2019

Bäst stället! Aldrig känt mig så hemma, omhändertagen och välkommen. Soft, avslappnad, proffsigt. Kärlek <3

16 feb 2019

Här blir man kungligt behandlad och jag är alltid nöjd när jag går därifrån. Mimmi är fantastiskt duktig och engagerad.

15 feb 2019

Bästa stället i stan! <3

21 dec 2018

Helt fantastisk salong där man känner sig som hemma. Jag hår hos Johanna och är lika nöjd varje gång.

21 dec 2018

Kokoro är magiskt! Lätt bästa salongen i Göteborg! Har varit stammis hos Johanna sedan långt innan Kokoro och hon är grym på färg!

15 aug 2019

Fantastisk ställe!👍✌️

8 jan 2019

Fräsch, mysig salong. Duktig, tillmötesgående, trevlig personal. Mycket nöjd när jag klippt mig hos Wilma.

22 jun 2017

Verkligen Göteborgs bästa salong! Duktiga frisörer som ser till kunden och bjuder på massvis av inspiration!

12 apr 2019

Bra salong trevlig personal <3

9 nov 2017

Man blir alltid nöjd!!!

8 nov 2017

Bästa salongen med proffsiga frisörer och en skön stämning...man trivs alltid bra på Kokoro och man är alltid galet nöjd med resultatet!!

19 maj 2019

Duktiga frisörer, fantastiska resultat och underbar stämning! Man lämnar Kokoro med glädje
och längtar tillbaka👍🏻.
Tack för senast❤️

22 jun 2017

Helt fantastisk salong från det att man stiger in tills man lämnar. Härligt, vänligt och proffsigt.

Sida 1 av 6