Salong Randevu Barbershop

inga betyg
Frisör
Hemsida
Instagram
Randevu
inga betyg
Hemsida
Instagram

Den här lyxiga frisör- och barberarsalongen kombinerar en mängd klassiska behandlingar med ett exklusivt butiksutbud för en komplett look. Salongen vänder sig till både män och kvinnor och här finns även en bar där man kan ta någonting att dricka i samband med besöket.

Randevu är inrett som en kombination av salong och butik med läderfåtöljer, hyllor i trä och frisörstolar i retrostil. Ambitionen är att fylla ett tidigare otillfredsställt behov av en lite lyxigare livsstilssalong med extra fokus på service. Här kan man klippa sig, raka sig och shoppa allt från hårvårdsprodukter till egendesignade slipsar samt parfymer. Salongen utför även schamponering i massagestolar. För den som vill göra upplevelsen ännu lite mer komplett är det bara att slå sig ner vid baren och beställa in en varm eller kall alkoholfri drink eller en lättöl.

Hos barberaren kan du bland annat få en klassisk slätrakning med kniv, våta omslag och en avkopplande ansiktsmassage. Vill du istället få hjälp med att fixa ögonbrynen går det att färga, noppa eller tråda. När det kommer till frisyren erbjuds klippningar för både män och kvinnor samt färgning och slingor. Studenter klipper sig till rabatterat pris, och salongen har alltid nöjd-kund-garanti.

Salongens team utbildas ständigt för att kunna erbjuda frisyrer, behandlingar och produkter som ligger rätt i tiden, vilket lockar medvetna locals såväl som en och annan kändis. Stället besöks flitigt av lirare som bland andra Idolvinnaren Liam och rapparen Parham för att bara nämna ett par.

Föreslå ändringar

Användarbilder från Randevu Användarbilder

Recensioner av Randevu

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
Bli den första att recensera Salong Randevu Barbershop!