Här kan du köpa matkassar med julmat i Göteborg

Här kan du köpa matkassar med julmat i Göteborg

Det finns flera restauranger i Göteborg som erbjuder hemleverans och avhämtning av matkassar med julmat, vilket passar bra om man vill slippa att själv handla hem allt till jul. Vissa matkassar till julbordet innehåller färdig julmat som är redo att värmas upp, medan andra är fyllda med ingredienser som behövs för att tillaga julmaten hemma. Det är flera av Göteborgs restauranger som erbjuder julkassar med just sin inriktning. Här hittar du såväl traditionella alternativ, som sådana med exempelvis skaldjur. Så, förvandla köksbordet till ett dignande julbord och bjud in familjen eller en kompis till en oförglömlig julmiddag. Här hittar du restauranger som erbjuder matkassar med julbord och julmat i Göteborg.

Innehållsförteckning
  1. Här kan du beställa beställa julkassar i Göteborg
    1. Thörnströms – Fine dining-jul
    2. Sjömagasinet – Traditionellt med nya inslag
    3. Fiskekrogen – Fira firre-jul

Här kan du beställa beställa julkassar i Göteborg

Thörnströms

Hemsida

Fine dining-jul

Fine dining-meckat Thörnströms Privata Rum (som tidigare var Thörnströms Kök) erbjuder såklart en guldkantad julmeny för avhämtning. Rätterna är färdiga, så du får hem hela julbordet helt utan stress. Välj mellan alternativen Lilla julbordet, Stora julbordet och Jultallrik. Du kan också beställa svensk julskinka med medföljande instruktioner om griljering och tillagning.

Sjömagasinet

Traditionellt med nya inslag

Lika traditionell som fenomenal är julmaten i Sjömagasinets webbutik, från vilken du kan beställa hem dina favoriter. Räkna med klassiker som inlagd sill, gravad lax, köttbullar och prinskorv, men också ett par oväntade tillskott som gin & tonic-sill.

Fiskekrogen

Fira firre-jul

Fiskekrogen erbjuder catering med guldkant. Självklart är det havets läckerheter som spelar huvudrollen här, välj mellan ett brett utbud av dagsfärsk fisk och nykokta skaldjur. Rätterna är färdiglagade när man får dem och är bara att duka fram.

Tipsa oss

Tycker du att vi har missat något i guiden, ser några felaktigheter eller liknande?

Redaktörer

Vi på Thatsup har lång erfarenhet av att guida våra läsare till stans guldkorn. Sedan 2008 har våra redaktörer skrivit initierade guider till bland annat restauranger, barer, caféer, hotell och frisörer. Våra guider består av handplockade tips baserade på vår lokalkännedom och de uppdateras bland annat med hjälp av vår fokusgrupp där vi gemensamt diskuterar urval och innehåll. Vi arbetar ständigt med att inspirera och ge dig bästa möjliga upplevelse, var du än är och vad du än letar efter.

;