Enoteca Maglia

4,3
4 betyg
$$$
Restaurang
Hemsida
Instagram
Enoteca Maglia
4,3
4 betyg
Hemsida
Instagram

Matglädje i mellanrättsformat

På Enoteca Maglia bjuder man in till en ultrafamiljär matupplevelse med mellanrätter att dela över bordet. Inspirationen kommer från krögarnas resor till Korea och Vietnam, men även inslag från Sydeuropa och Amerika återfinns på menyn. Konceptet är enkelt: Maten som serveras är sådant som kockarna själva älskar att laga, utan begränsningar eller regler. 

Med dämpad belysning, interiör i mörkt brunt och spännande inredningsdetaljer erbjuder Enoteca Maglia en avspänd och trivsam plats att uppleva matglädje på. I sin nya skepnad har man lämnat det klassiskt italienska bakom sig för att ge plats för nya, lite mer experimentella smaker. Menyn är i högsta grad levande och uppdateras så ofta som varje vecka, men listar alltid en bredd av små- och mellanrätter samt sharingmenyer som dukas upp till hela bordet. Fredagar slår man upp dörrarna redan vid lunch och serverar då fyra olika rätter direkt från grillen. 

Brunchen som serveras under helgen följer samma tema som kvällsmenyn, med innovativa rätter i mellanformat samt ett tillskott av klassiska brunchdrinkar som Bloody Mary och Mimosa. Cocktails skakas också i den stora baren som sträcker sig längs restaurangens långsida. Den som föredrar vin har gott om valmöjligheter, med flaskor från olika områden i världen och betoning på det traditionella. Regelbundet ställer man till med winemaker's dinner och gästas då av producenter och vinprofiler som delar med sig av såväl kunskap som smakprov av nya viner. 

Föreslå ändringar

Användarbilder från Enoteca Maglia Användarbilder
Lägg till bild

Recensioner av Enoteca Maglia

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
13 nov. 2023

Vi var ett sällskap på 10 personer som åt 6-rättersmenyn "Sex med Ben", supernöjda! Varierade och spännande smaker - uppskattat av alla och då ska tilläggas att åldersspann i vår grupp var 10-75 år. Servicen bra, vi fick bra rek... Visa hela »

10 nov. 2023

God mat och god service! Kommer absolut komma tillbaka och rekommenderar stället till alla som vill ha en härlig kväll med fantastiskt god mat!

7 nov. 2023

Var här på premiärkvällen men blev tyvärr inte imponerad. Maten smakade bra, men servicen hade mycket att önska i min mening. Vi var ett bord på 4 personer som kände oss jäktade att beställa. Jag försökte beställa ett glas vin men ky... Visa hela »

18 nov. 2023