Nyårsmiddag för avhämtning i Göteborg

Nyårsafton är snart här och det är dags att planera middagen för nyår i Göteborg. Om planen är att servera en nyårsmiddag hemma, så kan det innebära mycket planering. Flera krogar erbjuder därför färdiga nyårskassar och nyårsmenyer för avhämtning i Göteborg. På så sätt kan du sänka kraven på dig själv och ändå imponera med en elegant middag för dina gäster. Det är enkelt att beställa en färdig nyårsmeny som take away eller catering, med leverans eller avhämtning, på självaste nyårsafton. Det enda du behöver göra är att värma och lägga upp på tallriken. Nedan listar vi våra bästa tips på var du kan beställa hem nyårsmat från restaurang i Göteborg – helt utan stress och press.

Läs även: Här kan du fira nyår i Göteborg

Thörnströms

Postgatan 2, Centrum/Johanneberg

Eleganta smaker

Avnjut en festlig nyårssupé med fisk, skaldjur och vilt i fokus. Menyn består av fyra rätter totalt: rökt lax och pilgrimsmusseltartar samt hummersoppa med cognac till förrätt, kryddstekt hjortfilé med prästost till varmrätt och vit chokladcheesecake till dessert. Självklart får man även med Thörnströms egna surdegsbröd med egenkärnat syrat smör. Till alla rätter får man även vin rekommenderade. En fulländad måltid för att fira in det nya året!

Enoteca Maglia

Slottskogsgatan 46, Majorna

Nyår på italienska

Majornas mesta kvarterskrog Enoteca Maglia ser till att det blir fest – i bekvämligheten av ditt eget hem. Boka en nyårssupé med italienska förtecken och hämta upp den förberedda kassen på nyårsafton. Piggvar, svensk oxfilé och hummersoppa är några av rätterna du kan välja bland till trerättersmenyn. Vegetariska alternativ finns.

Sofina Kök & Catering

Lorensbergsgatan 18, Centrum

Färdig trerätters eller nyårsbuffé

Hos Sofina kan man beställa sin nyårsmiddag enkelt och smidigt. Väljer man deras nyårssupé kan man ta en förrätt och huvudrätt, eller en komplett meny. Supén levereras förpackad ihop med en beskrivning med tips på upplägg, samt tider för värmning. Är man ett större sällskap finns det även en nyårsbuffé som går att beställa.

Matsmak

Drakegatan 1, Centrum

Smidig nyårscatering

I över 30 år har Matsmak levererat nyårscatering och nyårsmenyer till företag och privatpersoner i hela Göteborg. Du väljer enkelt vilken förrätt och varmrätt som önskas – det finns tre olika alternativ per kategori. Till dessert blir det cognacsbakad äppelkompott. Boka i god tid och hämta upp på Matsmak under nyårsafton mellan klockan 13-16.

Project

Södra vägen 45, Centrum

Mat med beskrivning

Från restaurang Project kan du hämta upp din nyårssupé i en nyårskasse med utförliga beskrivningar kring tillagning, uppläggning och så vidare. Maten, som tyvärr inte går att anpassa efter kostrestriktioner och allergier, består av bland annat hamachi, morotssoppa, ryggbiff och valrhonachoklad med inkokt päron. Rådfråga kan du göra när det kommer till dryck.

Piga

Ostindiefararen 11, Hisingen

Lyxig kasse med vinförslag

Unna er en lyxig nyårskasse från Piga. Här har allt förberets till punkt och pricka, allt man behöver göra är att komponera ihop det på tallriken, med hjälp av medföljande anvisningar. Menyn består av Bohusländsk crabcake, karameliserat ankbröst och chokladganache. Till alla rätter följer noggrant utvalda vinförslag, och allt hämtas ut på självaste nyårsafton.