Nyårsmiddag för avhämtning i Göteborg

Nyårsmiddag för avhämtning i Göteborg

Nyårsafton är snart här och det är dags att planera middagen för nyår i Göteborg. Om planen är att servera en nyårsmiddag hemma, kan det innebära mycket planering. Flera krogar erbjuder därför färdiga nyårskassar och nyårsmenyer för avhämtning i Göteborg. På så sätt kan du sänka kraven på dig själv och ändå imponera med en elegant middag för dina gäster. Det är enkelt att beställa en färdig nyårsmeny som take away eller catering, med leverans eller avhämtning, på självaste nyårsafton. Det enda du behöver göra är att värma och lägga upp på tallriken. Nedan listar vi våra bästa tips på var du kan beställa hem nyårsmat från restaurang i Göteborg – helt utan stress och press.

Läs även: Här kan du fira nyår i Göteborg

Innehållsförteckning
 1. Här beställer du nyårsmeny för avhämtning i Göteborg
  1. Thörnströms – Eleganta smaker
  2. Sofina Kök & Catering – Färdig trerätters eller nyårsbuffé
  3. Matsmak – Smidig nyårscatering
  4. Gourmet Sofie – Många valmöjligheter

Här beställer du nyårsmeny för avhämtning i Göteborg

Beställ nyårsmat från din favoritrestaurang

Thörnströms

Hemsida

Eleganta smaker

Avnjut en festlig nyårssupé med franskflirtande smaker. Menyn består av fyra rätter totalt: kalvtartar och skaldjurssoppa med cognac till förrätt, örtöverbakad oxfilé med vitrotsgratäng och pepparsås till varmrätt och mjölkchokladgateau till dessert. Självklart får man även med Thörnströms eget surdegsbröd med egenkärnat syrat smör. Till alla rätter får man även vin rekommenderade. En fulländad måltid för att fira in det nya året!

 • Pris: 950 kr/person
 • Info: Beställ senast 20 dec kl 12, hämtas 31 dec kl 12–14
 • Gäller: 2023

Sofina Kök & Catering

Hemsida

Färdig trerätters eller nyårsbuffé

Hos Sofina kan man beställa sin nyårsmiddag enkelt och smidigt. Väljer man deras nyårssupé så komponerar man sin egen trerättersmeny som även kan kompletteras med extra tilltugg. Supén levereras förpackad ihop med en beskrivning med tips på upplägg, samt tider för värmning. Är man ett större sällskap finns det även en nyårsbuffé som går att beställa.

 • Pris: Nyårssupé 719–799 kr, buffé 729 kr/person
 • Info: Beställ senast 4 dagar innan upphämtning, hämtas 30–31 dec
 • Gäller: 2023

Matsmak

Hemsida

Smidig nyårscatering

I över 30 år har Matsmak levererat nyårscatering och nyårsmenyer till företag och privatpersoner i hela Göteborg. Du väljer enkelt vilken förrätt och varmrätt som önskas – det finns tre olika alternativ per kategori. Till dessert blir det vit chokladmousse toppad med myltade hallon och rostad mandel. Med maten kommer noggranna instruktioner på hur du värmer rätterna på bästa sätt.

 • Pris: 599 kr
 • Info: Beställ senast 27 dec, hämtas 31 dec kl 13–16
 • Gäller: 2023

Gourmet Sofie

Hemsida

Många valmöjligheter

Gourmet Sofie har levererat catering sedan 1997, och erbjuder en bredd av möjligheter till nyårsfirandet. Komponera din egen meny med förrätt, varmrätt och dessert, eller välj någon av de färdiga nyårsbufféerna med rätter som kallrökt laxrulle, smördegssnurror, örtstekt kalvfilé och potatissallad. Instruktioner för tillredning medföljer, och behöver någon i sällskapet specialkost så ordnar Gourmet Sofie likvärdiga alternativ.

 • Pris: Nyårsbuffé 345–545 kr/person, trerätters 565–679 kr/person
 • Info: Beställ senast 27 dec kl 12, hämtas 31 dec kl 11–14. Möjlighet till hemleverans finns.
 • Gäller: 2023

Tipsa oss

Tycker du att vi har missat något i guiden, ser några felaktigheter eller liknande?

Redaktörer

Vi på Thatsup har lång erfarenhet av att guida våra läsare till stans guldkorn. Sedan 2008 har våra redaktörer skrivit initierade guider till bland annat restauranger, barer, caféer, hotell och frisörer. Våra guider består av handplockade tips baserade på vår lokalkännedom och de uppdateras bland annat med hjälp av vår fokusgrupp där vi gemensamt diskuterar urval och innehåll. Vi arbetar ständigt med att inspirera och ge dig bästa möjliga upplevelse, var du än är och vad du än letar efter.

;